Scannen met de knoppen op de scanner

a.  Scannen en e-mailen (knop)
b.  Scannen en opslaan als PDF (knop)
c.  Kopiëren (knop)
d.  Start (knop)

Start (knop)

Plaats uw originele foto op de scanner. Zie Documenten of foto’s op de scanner plaatsen.

Voor een gewone scanopdracht drukt u op de knop Start op de scanner. Epson Scan wordt automatisch gestart.

In Epson Scan selecteert u de gewenste scanmodus. De afbeelding wordt gescand en opgeslagen als bestand op uw computer. Vervolgens kunt u de gescande afbeelding openen in Epson File Manager. Zie Volautomatische modus gebruiken voor instructies als bij Modus rechtsboven in het venster de optie Volautomatische modus is geselecteerd. Zie Basisinstellingen selecteren als de thuismodus of professionele modus actief is.

Zie Het juiste programma wordt niet gestart na een druk op een knop op de scanner als een programma niet wordt gestart wanneer u op een knop drukt.

Zie De scanmodus wijzigen als u van scanmodus wilt veranderen.

U kunt de knop Start ook toewijzen aan een specifiek project (programma) in Epson Creativity Suite of aan een ander Windows-programma dat hiervoor geschikt is. Zie Programma's toewijzen aan de knoppen op de scanner voor meer informatie hierover.

Scannen en opslaan als PDF (knop)

Plaats uw originele foto op de scanner. Zie Documenten of foto’s op de scanner plaatsen.

De knop Scannen en opslaan als PDF gebruikt u om te scannen en de scan vervolgens als PDF-bestand op te slaan op uw computer. Epson Scan wordt automatisch gestart. Zie Scannen en rechtstreeks opslaan als PDF-bestand voor instructies.

Zie Het juiste programma wordt niet gestart na een druk op een knop op de scanner als een programma niet wordt gestart wanneer u op een knop drukt.

U kunt de knop Scannen en opslaan als PDF ook toewijzen aan een specifiek project (programma) in Epson Creativity Suite of aan een ander Windows-programma dat hiervoor geschikt is. Zie Programma's toewijzen aan de knoppen op de scanner voor meer informatie hierover.

Kopiëren (knop)

Plaats uw originele foto op de scanner. Zie Documenten of foto’s op de scanner plaatsen.

De knop Kopiëren gebruikt u als u de scanner wilt gebruiken als kopieerapparaat: uw origineel wordt gescand en de scan wordt onmiddellijk afgedrukt. Copy Utility wordt automatisch gestart. Zie De scanner gebruiken als kopieerapparaat voor instructies.

Zie Het juiste programma wordt niet gestart na een druk op een knop op de scanner als een programma niet wordt gestart wanneer u op een knop drukt.

U kunt de knop Kopiëren ook toewijzen aan een specifiek project (programma) in Epson Creativity Suite of aan een ander Windows-programma dat hiervoor geschikt is. Zie Programma's toewijzen aan de knoppen op de scanner voor meer informatie hierover.

Scannen en e-mailen (knop)

Plaats uw originele foto op de scanner. Zie Documenten of foto’s op de scanner plaatsen.

De knop Scannen en e-mailen gebruikt u om een afbeelding te scannen en vervolgens als bijlage bij een e-mailbericht te verzenden. Epson Scan begint automatisch met scannen. Zie Scannen en rechtstreeks aan een e-mailbericht koppelen voor instructies.

Zie Het juiste programma wordt niet gestart na een druk op een knop op de scanner als een programma niet wordt gestart wanneer u op een knop drukt.

U kunt de knop Scannen en e-mailen ook toewijzen aan een specifiek project (programma) in Epson Creativity Suite of aan een ander Windows-programma dat hiervoor geschikt is. Zie Programma's toewijzen aan de knoppen op de scanner voor meer informatie hierover.