Het lampje op de scanner

Wanneer een fout optreedt, stopt de scanner zijn activiteiten en knippert het rode statuslampje. Dit wil zeggen dat de scanner niet goed is aangesloten op de computer of dat de software niet volledig is geïnstalleerd. Zie de poster Hier beginnen die u bij de scanner hebt gekregen voor meer informatie over het installeren van de software en het aansluiten van de scanner op de computer.

Zet de scanner uit door de stekker uit het stopcontact te trekken en steek de stekker er vervolgens weer in als het statuslampje nog steeds knippert:

• Misschien is de scanner defect.

• Misschien moet de scanlamp worden vervangen.

Neem contact op met uw leverancier of met Epson. Zie Contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie hierover.