EPSON Smart Panel gebruiken

Overzicht van EPSON Smart Panel

EPSON Smart Panel starten

Met EPSON Smart Panel kunt u afbeeldingen scannen en rechtstreeks versturen naar een toegewezen toepassing of de EPSON-website voor het delen van foto's. Ook kunt u snel en eenvoudig foto's en documenten in digitale vorm omzetten.

EPSON Smart Panel wordt geïnstalleerd tijdens de installatie van de scansoftware. Raadpleeg de poster Hier beginnen voor meer informatie over de installatie.

Opmerking:
  • Als u films wilt scannen vanuit de toepassing EPSON Smart Panel, raadpleeg dan de online-Help bij EPSON Smart Panel voor meer informatie hierover.
  • Als u het onderdeel EPSON Photo Site gebruikt, kunt u afbeeldingen scannen met behulp van PRINT Image Matching. Zie PRINT Image Matching voor de precieze procedure voor het scannen van afbeeldingen met PRINT Image Matching.

PRINT Image Matching

PRINT Image Matching is een gestandaardiseerde methode waarmee uitgebreide informatie over de kleuren van de gescande afbeelding wordt opgeslagen. De kwaliteit van de scan wordt hierdoor geoptimaliseerd. Wanneer u het onderdeel EPSON Photo Site gebruikt, wordt de PRINT Image Matching-informatie opgeslagen in de uiteindelijke JPEG- of TIFF-afbeeldingsbestanden. Wanneer u vervolgens een met PRINT Image Matching compatibele toepassing en printer gebruikt, kunt u de afbeeldingen eenvoudig afdrukken in schitterende en levendige kleuren.

Opmerking:
PRINT Image Matching-informatie is niet van invloed op de afbeeldingsgegevens zelf of de manier waarop de afbeelding wordt weergegeven op het beeldscherm van de computer.

EPSON Smart Panel starten

Ga als volgt te werk om EPSON Smart Panel handmatig te starten.

Dubbelklik op het pictogram EPSON Smart Panel op het bureaublad of druk op de knop Start  op de scanner.

U kunt EPSON Smart Panel ook als volgt starten.

Voor gebruikers van Windows:
Klik op Start, wijs naar Alle programma's (All Programs) (voor Windows XP) of Programma's (Programs) (voor Windows Me, 98 Tweede Editie en 2000) en vervolgens naar EPSON Smart Panel, en klik op EPSON Smart Panel.

Voor gebruikers van Mac OS 9:
Klik op Apple en EPSON Smart Panel.

Voor gebruikers van Mac OS X:
Dubbelklik op de programmamap in Macintosh HD en dubbelklik vervolgens op de map Smart Panel. Dubbelklik ten slotte op het pictogram EPSON Smart Panel.

Het venster EPSON Smart Panel wordt weergegeven.

U start een toepassing door op het betreffende pictogram in het venster te klikken. Zie De toepassingen in het venster EPSON Smart Panel voor meer informatie over de beschikbare toepassingen. Raadpleeg de online-Help van EPSON Smart Panel voor meer gedetailleerde informatie.