Scannen vanuit manuele modus / Werken met de manuele modus van EPSON TWAIN

Een documentbron selecteren

Wanneer u een reflecterend document scant vanaf de glasplaat van de scanner, laat u Documentbron op Glasplaat staan. Wanneer u transparante materialen scant, selecteert u TPU: negatieven, TPU: monochr. negatieven of TPU: positieven.

Glasplaat

Kies deze instelling als u reflecterende documenten wilt scannen.

TPU: negatieven, TPU: monochr. negatieven, TPU:. positieven

Selecteer een van deze instellingen afhankelijk van het type film (negatief of positief, kleur of zwart-wit) dat u wilt scannen met behulp van de geïntegreerde transparanteneenheid. Als u kleurennegatieven scant, selecteert u TPU: negatieven. Voor zwart-witnegatieven selecteert u TPU: monochr. negatieven. Voor positieven (of dia's) selecteert u de optie TPU: positieven.

Opmerking:
De instellingen die actief zijn op het moment dat u EPSON TWAIN sluit, worden onthouden. Dus als u transparante materialen hebt gescand met de Documentbron op TPU: negatieven, TPU: monochr. negatieven of TPU: positieven, en EPSON TWAIN opnieuw start om reflecterende documenten te scannen met de reflecterende mat, wordt een foutbericht weergegeven. Wanneer dit gebeurt, moet u Documentbron op Glasplaat zetten.