Scannen vanuit manuele modus / Werken met de manuele modus van EPSON TWAIN

Scanprocedure voor de manuele modus

Scannen in de manuele modus omvat de volgende handelingen:

Start een met TWAIN compatibele toepassing.

Open in de betreffende toepassing het onderdeel EPSON TWAIN 5 met behulp van een opdracht als Ophalen (Acquire).

Bepaal zelf de gewenste basisinstellingen in het EPSON TWAIN-venster van de manuele modus, optimaliseer de afbeeldingen met de hand en klik op Scannen. Zie Overzicht van het venster voor de manuele modus voor meer informatie hierover.

Sla de gescande afbeeldingen op.

Opmerking:
EPSON TWAIN werkt voor zowel Windows als Macintosh op dezelfde manier. In deze handleiding wordt de werking uitgelegd aan de hand van Windows-voorbeelden.