Scannen vanuit manuele modus / De instellingen van de manuele modus aanpassen

Werken met het dialoogvenster Instellingen

Wanneer u op de knop Instellingen klikt, wordt het volgende dialoogvenster weergegeven. Hierin ziet u alle instellingen voor de gemaakte voorbeeldscan. Ook kunt u zo uw zelfgemaakte en eerder opgeslagen instellingen opnieuw toepassen.

Opmerking:
  • Wanneer het miniatuurvoorbeeld is geactiveerd, wordt de knop Instellingen grijs weergegeven, dus niet beschikbaar.
  • Als de optie Beeldtype op Illustratie of Gladde kleuren op Aan wordt gezet, wordt de knop Opslaan grijs weergegeven en kan de knop dus niet worden geselecteerd.

Als u de door u geselecteerde instellingen wilt opslaan, typt u een nieuwe naam in het tekstvak Gebruikergedefinieerde instellingen en klikt u vervolgens op Opslaan. Als u een instelling wilt verwijderen, selecteert u de betreffende naam in de lijst en klikt u vervolgens op Verwijderen.

Als u één afbeelding wilt scannen met uiteenlopende instellingen, maak dan eerst alle verschillende groepen met instellingen en sla ze op zoals hiervoor beschreven. Houd nu Ctrl ingedrukt en klik op alle gewenste aangepaste instellingen in de keuzelijst Gebruikergedefinieerde instellingen om ze te selecteren. Wanneer u alle instellingen waarmee u wilt scannen hebt geselecteerd, klikt u op de knop Batch-scan. De afbeelding wordt nu apart gescand voor elke groep instellingen die u hebt geselecteerd.

Als u eerder opgeslagen instellingen wilt toepassen, selecteert u de betreffende naam in de lijst en klikt u vervolgens op OK. In de voorbeeldscan worden de opgeslagen instellingen zichtbaar gemaakt.

Als u de voorgaande instellingen wilt terughalen, klikt u op Annuleren.