Onderhoud

De online-gebruikershandleiding verwijderen

Voor Windows
Voor Macintosh

Raadpleeg het betreffende gedeelte hierna om de online-gebruikershandleiding te verwijderen.

Voor Windows

Opmerking:
Om software te kunnen verwijderen onder Windows XP of 2000 moet u zijn aangemeld als gebruiker met beheerdersrechten. In Windows XP is dit een gebruiker met een beheerdersaccount en in Windows 2000 een gebruiker uit de groep Administrators. In Windows XP kunt u geen toepassingen installeren als u bent aangemeld als gebruiker met een beperkte account.

Zet de scanner uit en koppel de kabel tussen scanner en computer los.

Dubbelklik in het Configuratiescherm (Control Panel) op het pictogram Software (Add or Remove Programs) (voor Windows XP) of op het pictogram Software (Add/Remove Programs) (voor Windows Me, 98 en 2000).

Selecteer Perfection1670 Gebruikershandleiding in de lijst en klik vervolgens op Wijzigen/verwijderen (Change/Remove) (voor Windows XP en 2000) of Toevoegen/Verwijderen (Add/Remove) (voor Windows Me en 98).

Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd de verwijdering te bevestigen. Klik op OK.

Volg de instructies op het scherm.

[Boven]

Voor Macintosh

Sleep de map Gebruikershandleiding (in de map EPSON Perfection 1670) van de vaste schijf naar de prullenmand. Sleep vervolgens het pictogram Perfection1670 Gebruikershandleiding van het bureaublad naar de prullenmand.