Onderhoud

Uw besturingssysteem opwaarderen

De installatie van EPSON Scan ongedaan maken

Als u een scanner gebruikt en van plan bent om uw systeem op te waarderen, volgt u de onderstaande instructies.

Verwijder EPSON Scan. Zie De installatie van EPSON Scan ongedaan maken.

Zet de computer en scanner uit en koppel de scanner vervolgens los van de computer.

Schakel de computer in en waardeer het systeem op.

Als het systeem correct is opgewaardeerd, schakelt u de computer uit.

Start de computer en installeer EPSON Scan volgens de instructies op de poster Hier beginnen.

Sluit de scanner aan op de computer en zet de scanner aan.

De installatie van EPSON Scan ongedaan maken

Raadpleeg het betreffende gedeelte hierna om EPSON Scan te verwijderen.

Voor gebruikers van Windows

Opmerking:
Ook het dialoogvenster EPSON Installatieprogramma biedt een optie voor het verwijderen van EPSON Scan. U kunt dit dialoogvenster openen door de cd-rom met de scannersoftware in de cd-romlezer te plaatsen.

Zet de scanner uit en koppel de scanner vervolgens los van de computer.

Dubbelklik in het Configuratiescherm (Control Panel) op het pictogram Software (Add or Remove Programs) (voor Windows XP) of op het pictogram Software (Add/Remove Programs) (voor Windows Me, 98 en 2000).

Selecteer EPSON Scan in de lijst en klik vervolgens op Wijzigen/verwijderen (Change/Remove) (voor Windows XP of 2000) of Toevoegen/Verwijderen (Add/Remove) (voor gebruikers van Windows Me of 98).

Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd de verwijdering te bevestigen. Klik op Ja (Yes).

Volg de instructies op het scherm.

Klik op Voltooien (Finish) om het verwijderproces te voltooien. In sommige gevallen zult u worden gevraagd de computer opnieuw te starten. Selecteer Ja, ik wil mijn computer nu opnieuw opstarten. (Yes, I want to restart my computer now) en klik op Voltooien (Finish).

Voor gebruikers van Mac OS 8.6 tot 9.x

Plaats de cd-rom met software in de cd-romlezer.

Dubbelklik op de map EPSON Scan en vervolgens op het pictogram EPSON Scan Installer in de map met de gewenste taal.

Klik op Accepteer (Accept). Het dialoogvenster van het installatieprogramma verschijnt.

Selecteer Maak installatie ongedaan (Uninstall) in de keuzelijst linksboven en klik vervolgens op Maak installatie ongedaan (Uninstall).

Voor gebruikers van Mac OS X

Plaats de cd-rom met software in de cd-romlezer.

Dubbelklik op de map Mac OS X.

Dubbelklik op de map EPSON Scan en vervolgens op het pictogram EPSON Scan Installer in de map met de gewenste taal.

Als het autorisatievenster wordt weergegeven, klikt u op het sleutelpictogram, voert u de naam en het wachtwoord van de beheerder in en klikt u op OK gevolgd door Ga door (Continue).

Klik na het beginscherm op Accepteer (Accept). Het dialoogvenster van het installatieprogramma verschijnt.

Selecteer Maak installatie ongedaan (Uninstall) in de keuzelijst linksboven en klik vervolgens op Maak installatie ongedaan (Uninstall).