Bedieningspaneel

Op de scanner vindt u een lcd-scherm, twee indicatielampjes en vier knoppen.

Lampjes

De statuslampjes bevinden zich rechts naast het lcd-scherm.
a.
Lcd-scherm
b.
Foutlampje
c.
Aan-uitlampje
Kleur
Statuslampje
Betekenis
Groen
Aan
Gereed om te scannen.
Knippert
Bezig met initialiseren of scannen.
Oranje
Aan
Scannerdeksel staat open. Zie De lampjes knipperen voor meer informatie.
Knippert
Er is een fout opgetreden. Zie De lampjes knipperen voor meer informatie.
(Geen)
Uit
De scanner is uitgeschakeld.

Knoppen

De knoppen bevinden zich onder het lcd-scherm.
Knop
Functie
a. Pijl omlaag
Scrolt naar beneden door het menu op het lcd-scherm.
b. Pijl omhoog
Scrolt naar boven door het menu op het lcd-scherm.
c.  Starten
Start het scannen.
d.  Annuleren
Annuleert het scannen.

Lcd-scherm

U kunt de scanhandeling selecteren in het menu op het lcd-scherm. Gebruik de pijltjestoetsen en om de handeling te selecteren. De instellingen of beschrijvingen voor de geselecteerde handeling worden op het lcd-scherm weergegeven. Zie Een programma toewijzen aan het lcd-schermmenu voor meer informatie.
Opmerking voor gebruikers van Mac OS X:
Alleen het nummer van de actie wordt op het lcd-scherm weergegeven. Controleer het venster Epson Event Manager om de actie te bevestigen. Zie Een project van Epson Event Manager toewijzen aan een lcd-schermmenu voor instructies.