Problemen oplossen / Problemen en oplossingen

Problemen met de werking van de scanner

Het Gereed-lampje gaat niet aan.
De scanner scant niet.
De scanner start niet na een druk op de knop Start.
Onder Mac OS X wordt de Classic-modus gestart bij een druk op de knop Start.
Meerdere afbeeldingen scannen is niet mogelijk.

Vaak zijn operationele problemen te wijten aan de werking van uw software en uw computer. Operationele problemen treden meestal op als gevolg van:

Controleer in de Installatiehandleiding of u de software juist hebt geconfigureerd. Raadpleeg ook de documentatie die u hebt ontvangen bij uw computer en software.

Het Gereed-lampje gaat niet aan.

Controleer of het netsnoer in het stopcontact zit en of de scanner aanstaat. U doet dit door op de aan-uitknop  te drukken.

Als u geen oplossing voor uw probleem vindt, neem dan contact op met uw leverancier of een erkende klantenservice.

[Boven]

De scanner scant niet.

Probeer een of meer van de volgende oplossingen:

[Boven]

De scanner start niet na een druk op de knop Start.

Probeer een of meer van de volgende oplossingen.

[Boven]

Onder Mac OS X wordt de Classic-modus gestart bij een druk op de knop Start.

Installeer de scansoftware in een Mac OS X-omgeving, maar niet in de Classic-modus.

[Boven]

Meerdere afbeeldingen scannen is niet mogelijk.

Probeer een of meer van de volgende oplossingen.