Basisprocedure voor het scannen

Overzicht van de basisprocedure

De basisprocedure voor het scannen met een TWAIN-toepassing is als volgt:

Zet de scanner aan.

Plaats uw materiaal op de glasplaat.

Start een met TWAIN compatibele toepassing.

Open EPSON Scan vanuit deze toepassing.

Klik op de knop Voorbeeldscan om de afbeeldingen te bekijken in het Voorbeeldscan-venster. Geef de basisinstellingen op, optimaliseer de afbeeldingen handmatig en klik op Scannen.

Opmerking:
Als het selectievakje Automatische voorbeeldscan is ingeschakeld, wordt de voorbeeldscan automatisch gestart zodra u de thuismodus selecteert. De voorbeeldscan wordt niet automatisch weergegeven, wanneer dit selectievakje niet is ingeschakeld.

De gescande afbeeldingen worden naar de toepassing verzonden.

Sla de gescande afbeeldingen op in die toepassing.