De hoeveelheid inkt controleren

Voor Windows

U kunt de cartridgestatus op de volgende manieren controleren:

• Dubbelklik op het printerpictogram op de taakbalk van Windows. Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor informatie over het toevoegen van dit pictogram aan de taakbalk.
    Zie Controlevoorkeursinstellingen

• Open de printerdriver, klik op het tabblad Hulpprogramma's en klik vervolgens op de knop EPSON Status Monitor 3.

Er verschijnt een grafische weergave van de cartridgestatus.

Opmerking:

Als een van de cartridges in de printer kapot is, of niet compatibel met het model printer of onjuist geïnstalleerd, kan EPSON Status Monitor 3 geen nauwkeurige berekening van de cartridgestatus laten zien. Vervang of herinstalleer altijd elke cartridge die door EPSON Status Monitor 3 wordt aangeduid.

• Het venster met de voortgangsbalk verschijnt automatisch wanneer u een afdruktaak start. In dit venster kunt u de cartridgestatus controleren.

Voor Mac OS X

U kunt de cartridgestatus controleren met EPSON StatusMonitor. Ga als volgt te werk.

Open het dialoogvenster EPSON Printer Utility.

Klik op EPSON StatusMonitor. EPSON StatusMonitor wordt weergegeven.

Opmerking:
  • U ziet de cartridgestatus van het moment waarop EPSON StatusMonitor werd geopend. Klik op Updaten als u de cartridgestatus wilt actualiseren.

• Als een van de cartridges in de printer kapot is, of niet compatibel met het model printer of onjuist geïnstalleerd, kan EPSON StatusMonitor geen nauwkeurige cartridgestatus laten zien. Vervang of herinstalleer altijd elke cartridge die door EPSON StatusMonitor wordt aangeduid.