Tulostin ei tulosta

Kaikki merkkivalot pois päältä

Varmista, että tulostin on päällä painamalla -painiketta.
Katkaise tulostimen virta ja tarkista, että virtajohto on kytketty oikein.
Varmista, että pistorasia toimii ja ettei seinäkatkaisin tai ajastin ole päällä.

Merkkivalot syttyivät ja sammuivat

Tulostimen käyttöjännite ei ehkä vastaa verkkojännitettä. Kytke tulostin pois päältä ja irrota virtajohto välittömästi pistorasiasta. Katso jännitetiedot tulostimen takaosassa olevasta tyyppikilvestä.
Muistutus:
Jos verkkojännite ei ole oikea, ÄLÄ KYTKE TULOSTIMEN VIRTAJOHTOA PISTORASIAAN. Ota yhteyttä jälleenmyyjään.

Vain virran merkkivalo on päällä

Katkaise tulostimen ja tietokoneen virta. Varmista, että tulostimen liitäntäkaapeli on kunnolla paikallaan.
Jos käytät USB-liitäntää, varmista, että kaapelisi on USB- tai Hi-Speed USB -standardien mukainen.
Jos kytket tulostimen tietokoneeseen USB-keskittimellä, kytke tulostin tietokoneen ensimmäisen rivin keskittimeen. Jos tulostinohjain ei edelleenkään tunnista tietokonetta, kokeile liittää tulostin suoraan tietokoneeseen ilman USB-keskitintä.
Jos kytket tulostimen tietokoneeseen USB-keskittimellä, varmista, että tietokone tunnistaa USB-keskittimen.
Sammuta tulostin ja tietokone, irrota tulostimen liitäntäkaapeli ja tulosta tämän jälkeen toimintatarkistussivu.
Katso Tulostimen toimintatestin suorittaminen
Jos yrität tulostaa suurta kuvatiedostoa, tietokoneen muisti ei ehkä riitä sen tulostamiseen. Yritä vähentää kuvan erottelutarkkuutta tai tulostaa kuvan pienemmässä koossa. Joudut mahdollisesti hankkimaan tietokoneeseen lisää muistia.
Windows-käyttäjät voivat peruuttaa keskeytyneet tulostustyöt Windows Spooler (Windowsin taustatulostus) -ohjelmasta.
Katso Tulostuksen peruuttaminen
Poista tulostinohjaimen asennus ja asenna se uudelleen.
Katso Tulostinohjelmiston asennuksen poisto

Musteen merkkivalo vilkkuu tai palaa värikasetin vaihdon jälkeen

Avaa tulostimen kansi. Varmista, että tulostuspää on värikasetin vaihtoasennossa.
Huomautus:
Jos tulostuspää on oikeassa ääriasennossa, siirrä se värikasetin vaihtoasentoon painamalla -painiketta.
Avaa värikasetin kansi. Poista värikasetti ja aseta se uudelleen ja jatka sitten värikasetin asennusta.
Sulje kasettikansi tiukasti.
Suolje tulostimen kansi hitaasti.