Tulostinohjelmiston asennuksen poisto

Tulostinohjelmisto pitää ehkä poistaa ja asentaa uudelleen tiettyjen ongelmien ratkaisemiseksi, tai jos käyttöjärjestelmä päivitetään.

Windows

Huomautus:
Windows 7 ja Vista edellyttävät kirjautumista järjestelmänvalvojan tunnuksella ja salasanalla.
Windows XP edellyttää kirjautumista Computer Administrator (Tietokoneen järjestelmänvalvoja) -tilillä.
Kytke laite pois päältä.
Irrota laitteen liitäntäkaapeli tietokoneesta.
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows 7 ja Vista: napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).
Windows XP: valitse ensin Start (Käynnistä) ja valitse sitten Control Panel (Ohjauspaneeli).
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows 7 ja Vista: valitse Programs (Ohjelmat)-luokasta Uninstall a program (Poista ohjelman asennus).
Windows XP: kaksoisnapsauta Add or Remove Programs (Lisää tai poista sovellus) -kuvaketta.
Valitse näyttöön tulevasta luettelosta ohjelmisto, jonka asennuksen haluat poistaa, kuten tuotteen ohjain ja sovellus.
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows 7: valitse Uninstall/Change (Poista tai muuta) tai Uninstall (Poista asennus).
Windows Vista: valitse Uninstall/Change (Poista tai muuta) tai Uninstall (Poista asennus) ja valitse sitten User Account Control (Käyttäjätilien valvonta) -ikkunasta Continue (Jatka).
Windows XP: valitse Change/Remove (Muuta tai poista) tai Remove (Poista).
Huomautus:
Jos päätit poistaa tuotteen tulostinohjaimen kohdassa 5, valitse tuotteen kuvake ja napsauta sitten OK.
Kun vahvistusikkuna tulee näyttöön, valitse Yes (Kyllä) tai Next (Seuraava).
Toimi näytön ohjeiden mukaan.
Joissakin tapauksissa näyttöön tulee viesti, joka kehottaa sinua käynnistämään tietokoneen uudestaan. Jos näin tapahtuu, varmista, että I want to restart my computer now (Haluan käynnistää tietokoneen uudelleen nyt) on valittuna ja valitse Finish (Valmis).

Mac OS X

Huomautus:
Tulostinohjelmiston poistamista varten täytyy ladata Uninstaller.
Verkkosivut löytyvät osoitteesta:
http://www.epson.com
Valitse sitten paikallisen Epson-verkkosivun asiakastuki-osio.
Poista sovellusten asennus kirjautumalla Computer Administrator (Tietokoneen ylläpitäjä) -tiliin.
Ohjelmien asennusta ei voi poistaa, jos järjestelmään on kirjauduttu käyttäjänimellä, jonka käyttöoikeudet ovat rajoitetut.
Joissain sovelluksissa asennusohjelma ja asennuksen poisto-ohjelma voivat olla erillisiä.
Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.
Kaksoisnapsauta Mac OS X-kiintolevyllä olevassa Epson-kansiossa olevaa Uninstaller kuvaketta.
Valitse näyttöön tulevasta luettelosta niiden ohjelmistojen valintaruudut, joiden asennuksen haluat poistaa, kuten tuotteen ohjain ja sovellus.
Valitse Uninstall.
Toimi näytön ohjeiden mukaan.
Jos et löydä poistettavaa ohjelmistoa Uninstaller -ikkunasta, kaksoisnapsauta Mac OS X -kiintolevyn Applications (Ohjelmat)-kansiota, valitse poistettava ohjelma ja vedä se Trash (Roskakori)-kuvakkeeseen.
Huomautus:
Jos poistat tulostinohjaimen asennuksen ja tuotteen nimi näkyy edelleen Print & Fax (Tulostus ja faksaus -ohjeet) -ikkunassa, valitse tuotteen nimi ja osoita poista -painiketta.