Tulostusongelmat

Verkkotulostus ei onnistu

Onnistuuko verkkoasetusten tilatietosivun tulostus?
Tarkasta tilatietosivulta, että asetukset on määritetty oikein.
Toimiiko tietokoneen ja tulostimen välinen TCP/IP-yhteys?
Varmista, että tietoliikenneyhteys toimii. Katso lisätietoja kohdasta Verkkoasetusten vahvistaminen ping-komennon avulla.
Toimivatko keskitin, verkkokaapeli ja muut verkon osat oikein kaapeliverkossa?
Varmista, että tulostin on päällä ja että tulostimen kytkentäportin merkkivalo palaa/vilkkuu lähiverkon keskittimessä. Jos merkkivalo ei pala, kokeile seuraavia keinoja.
1. Kytke laite toiseen porttiin.
2. Kytke laite toiseen keskittimeen.
3. Kytke laite toisella kaapelilla.
Onko IP-osoite määritetty oikein käyttöympäristöösi, kun käytössä on TCP/IP?
Tehdasasetusta ei voi käyttää suoraan. Jos haluat käyttää tätä IP-osoitetta, poista osoite ja kirjoita sama osoite uudelleen. Muuta tulostimen IP-osoite oman verkkoympäristösi mukaiseksi.
Onko langattomassa yhteydessä häiriöitä tai onko yhteys katkennut?
Katso lisätietoja tulostimen ohjauspaneelin kohdasta Network Settings (Verkkoas.) - Confirm Network Settings (Vahvista verkkoasetukset). Jos yhteys on katkennut, käynnistä tulostin uudelleen. Lisätietoja ohjauspaneelin käyttämisestä on kohdassa Tulostimen kytkeminen verkkoon.
Onko tulostin kytketty tukiasemaan (langattomaan reitittimeen tai vastaavaan) oikein?
Katso Network Settings (Verkkoas.) - Confirm Network Settings (Vahvista verkkoasetukset) tulostimen ohjauspaneelista ja tarkista Connection Status (Yhteystila). Jos yhteys on katkennut, tarkista seuraavat kohdat.
Tukiasema (langaton reititin tai vastaava) on päällä.
Langattoman verkon (WLAN) asetukset vastaavat tukiaseman (langattoman reitittimen tai vastaavan) asetuksia.
Onko langattoman verkon asetuksissa määritetty WEP-avain oikea?
Palauta tulostimen oletusasetukset ja määritä asetukset uudelleen EpsonNet EasyInstall -ohjelman avulla.
Vastaako tulostimen yhteystila (yhteysnopeus) keskittimen tai reitittimen asetuksia?
Varmista seuraavan taulukon avulla, että tulostimen ja keskittimen/reitittimen yhteystilat vastaavat toisiaan. (Tulostimen oletusyhteystila on Auto).
Katso keskittimen/reitittimen yhteystilan tarkistamis- ja asetusohjeet Käyttöoppaasta. Tulostimen yhteystilaa voidaan tarkastella tai sitä voidaan muuttaa EpsonNet Config -ohjelman avulla. Lisätietoja EpsonNet Config -ohjelman käytöstä on kohdassa EpsonNet Config -ohjelmiston käyttäminen.

IP-osoite muuttuu

Onko "Network Settings (Verkkoas.)" - "TCP/IP Setup (TCP/IP-asetus)" -asetukseksi määritelty "Auto"” ohjauspaneelissa?
Jos asetukseksi on valittu Auto, IP-osoite muuttuu aina, kun tulostin käynnistetään. Jos käytät Auto-asetusta, käynnistä laitteet määrätyssä järjestyksessä tai pidä tulostin aina päällä. Auto-asetus on käytettävissä, jos tulostimen portti määritetään EpsonNet Print -ohjelman (Windows) tai Bonjour/Rendezvous-määrityksen (Mac OS X) avulla.

Tulostus on hidasta tai data katkeaa kesken

Vastaavatko tulostimen ja keskittimen yhteystilat (kaksisuuntainen/yksisuuntainen) toisiaan?
Tulostimen oletusyhteystilan Line Speed (Linjanopeus) on Auto. Jos keskittimen yhteystila on kiinteästi määritetty, tulostimen ja keskittimen yhteystilat eivät ehkä vastaa toisiaan, minkä vuoksi tulostus hidastuu huomattavasti tai keskeytyy ennenaikaisesti aikakatkaisun vuoksi. Tarkista keskittimen yhteystila ja sovita se tulostimen yhteystilaan EpsonNet Config -ohjelman avulla.
Onko signaalin voimakkuus heikko?
Jos langattoman verkon signaali on heikko, tarkasta, ettei tulostimen ympärillä ole esteitä. Siirrä tulostin paikkaan, jossa signaali on voimakkaampi. Signaalin voimakkuus voidaan tarkistaa tulostimen ohjauspaneelin kautta tai EpsonNet Config -ohjelman avulla.