Skriva ut på kuvert

Fylla på kuvert

Information om hur du fyller på kuvert finns i avsnittet nedan.
Information om utskriftsområdet finns i avsnittet nedan.

Skrivarinställningar för Windows

Öppna skrivarinställningarna.
Klicka på fliken Main (Huvudinställningar) och välj sedan en av följande inställningar för Quality Option (Kvalitetsalternativ):
Text för de flesta kuvert
Text & Image (Text & bild) för att skriva ut bilder på kuvertet
Välj Sheet (Ark) som inställning för Source (Källa).
Välj Envelope (Kuvert) som inställning för Type (Typ).
Välj kuvertstorlek från de olika alternativen för Size (Storlek). Du kan även ange en anpassad storlek. Mer information finns i onlinehjälpen.
Välj Landscape (Liggande) som inställning för Orientering (Orientation).
Klicka på OK så stängs fönstret för skrivarinställningar.
Skriv ut kuvertet.

Skrivarinställningar för Mac OS X

Öppna dialogrutan Page Setup (Utskriftsformat).
Välj den skrivare som du använder som Format for (Format för) inställning.
Ange rätt kuvertstorlek vid inställningen för Paper Size (Pappersstorlek). Du kan även ange en anpassad kuvertstorlek. Mer information finns i onlinehjälpen.
Välj Landscape (Liggande) som inställning för Orientering (Orientation).
Klicka på OK så stängs dialogrutan Page Setup (Utskriftsformat).
Öppna dialogrutan Print (Skriv ut).
Välj den skrivare som du använder som Printer setting (Skrivarinställning) och gör sedan inställningar för Copies & Pages (Kopior & sidor).
Välj Print Settings (Utskriftsinställningar) på snabbmenyn.
Välj Envelope (Kuvert) som Media Type (Medietyp) och gör sedan inställningar för Color (Färg) och Mode (Läge). Mer information om Print Settings (Utskriftsformat) finns i onlinehjälpen.
Starta utskriften genom att klicka på Print (Skriv ut).