Användarhandbok

Bruksanvisningen Användarhandbok är en datorbaserad guide till din skrivare. Genom att klicka på länkarna kan du få information om följande ämnen.

Introduktion till drivrutinen och programmen som medföljer skrivaren.
Anvisningar för att fylla på papper och välja papperstyper.
Anvisningar för alla typer av utskrifter.
Så här kontrollerar du bläckpatronsstatus och byter bläckpatroner.
Anvisningar för att underhålla, rengöra och transportera skrivaren.
Så här använder du skrivarens specialfunktioner.
Lösningar på problem som du kan stöta på.
Detaljerad information om skrivarens funktioner och specifikationer.