Skriva ut webbsidor

Fylla på papper

Mer information om hur du fyller på papper finns i avsnittet nedan.
Läs avsnittet nedan när du använder specialpapper från Epson.

Använda EPSON Web-To-Page

Med programmet EPSON Web-To-Page kan du skriva ut webbsidor så att de passar in på det valda papperets bredd.
Anmärkning:
Detta program är inte tillgängligt för Windows Vista, XP x64 och Mac OS X.
Anmärkning för Windows Internet Explorer 7-användare:
Att skriva ut webbsidor så att de passar pappersstorleken är en standardfunktion i Windows Internet Explorer 7.
Gå till den webbsida du vill skriva ut i Internet Explorer.
Om EPSON Web-To-Page har installerats visas verktygsfältet EPSON Web-To-Page i Internet Explorer-fönstret.
Klicka på knappen Print (Skriv ut) i verktygsfältet. Fönstret Print (Skriv ut) öppnas.
Anmärkning:
Om du vill se en förhandsgranskning av utskriften klickar du på knappen Preview (Förhandsgranska) i verktygsfältet.
Högerklicka på skrivarikonen och välj Printing Preferences (Utskriftsinställningar) i Windows XP och 2000 eller Properties (Egenskaper) i Windows Me och 98 SE.
Klicka på fliken Main (Huvudinställningar) och välj sedan en av följande inställningar för Quality Option (Kvalitetsalternativ):
Draft (Utkast) för utkast med lägre utskriftskvalitet
Text för textsidor med högre textkvalitet
Text & Image (Text & bild) för sidor med högre kvalitet med text och bilder
Välj Sheet (Ark) som inställning för Source (Källa).
Välj lämplig inställning för Type (Typ).
Välj lämplig inställning för Size (Storlek). Du kan även ange en anpassad pappersstorlek. Mer information finns i onlinehjälpen.
Markera Portrait (Stående) (hög) eller Landscape (Liggande) (bred) för att ändra utskriftens riktning.
Klicka på OK så stängs fönstret för skrivarinställningar.
Skriv ut sidan.

Använda skrivardrivrutinen för Mac OS X

Anmärkning:
Macintosh-användare kan skriva ut webbsidor med hjälp av skrivardrivrutinen i Mac OS X.
Gå till den webbsida du vill skriva ut.
Öppna dialogrutan Page Setup (Utskriftsformat).
Välj den skrivare som du använder som Format for (Format för) inställning.
Ange rätt inställningar för Paper Size (Pappersstorlek) och Orientation (Orientering). Du kan även ange en anpassad pappersstorlek. Mer information finns i onlinehjälpen.
Klicka på OK så stängs dialogrutan Page Setup (Utskriftsformat).
Öppna dialogrutan Print (Skriv ut).
Välj den skrivare som du använder som Printer setting (Skrivarinställning). Ange sedan inställningarna Copies & Pages (Kopior & sidor).
Välj Print Settings (Utskriftsinställningar) på snabbmenyn.
Välj inställningar för Media Type (Medietyp), Color (Färg) och Mode (Läge). Information om Print Settings (Utskriftsinställningar) finns i onlinehjälpen.
Starta utskriften genom att klicka på Print (Skriv ut).