Skriva ut dokument

Fylla på papper

Mer information om hur du fyller på papper finns i avsnittet nedan.
Läs avsnittet nedan när du använder specialpapper från Epson.

Skrivarinställningar för Windows

Öppna filen du vill skriva ut.
Öppna skrivarinställningarna.
Klicka på fliken Main (Huvudinställningar) och välj sedan en av följande inställningar för Quality Option (Kvalitetsalternativ):
Draft (Utkast) för utkast med lägre utskriftskvalitet
Text för textdokument med högre textkvalitet
Text & Image (Text & bild) för dokument med högre kvalitet med text och bilder
Välj Sheet (Ark) som inställning för Source (Källa).
Välj lämplig inställning för Type (Typ).
Välj lämplig inställning för Size (Storlek). Du kan även ange en anpassad pappersstorlek. Mer information finns i onlinehjälpen.
Markera Portrait (Stående) (hög) eller Landscape (Liggande) (bred) för att ändra utskriftens riktning.
Klicka på OK så stängs fönstret för skrivarinställningar.
Skriv ut filen.

Skrivarinställningar för Mac OS X

Öppna filen du vill skriva ut.
Öppna dialogrutan Page Setup (Utskriftsformat).
Välj den skrivare som du använder som Format for (Format för) inställning.
Ange rätt inställningar för Paper Size (Pappersstorlek) och Orientation (Orientering). Du kan även ange en anpassad pappersstorlek. Mer information finns i onlinehjälpen.
Klicka på OK så stängs dialogrutan Page Setup (Utskriftsformat).
Öppna dialogrutan Print (Skriv ut).
Välj den skrivare som du använder som Printer setting (Skrivarinställning). Ange sedan inställningarna Copies & Pages (Kopior & sidor).
Välj Print Settings (Utskriftsinställningar) på snabbmenyn.
Välj inställningar för Media Type (Medietyp), Color (Färg) och Mode (Läge). Information om Print Settings (Utskriftsinställningar) finns i onlinehjälpen.
Starta utskriften genom att klicka på Print (Skriv ut).