Papir mates ikke riktig

Papiret mates ikke

Ta ut papirbunken, og pass på at:
Papiret ikke er bøyd eller brettet.
Papiret ikke er for gammelt. Se instruksjonene som fulgte med papiret hvis du vil ha mer informasjon.
Ppairet får plass under pilmerket på innsiden av kantskinnen.
Antallet ark i papirbunken ikke overskrider grensen som er angitt for mediet.
Se Papirkapasitet for Epson spesialmedier
Papiret ikke har satt seg fast inne i skriveren. Hvis det har det, må du fjerne alt papir som har satt seg fast.
Se Papirstans
Blekkpatronene ikke er oppbrukt. Hvis en patron er oppbrukt, må du skifte den ut.
Se Skifte ut en oppbrukt blekkpatron
Du har fulgt eventuelle spesielle anvisninger for ilegging som fulgte med papiret. Legg i papiret på nytt.
Se Legge i papir
Papiret har ingen permhull.

Flere sider mates samtidig

Pass på at papirbunken får plass under pilmerket på innsiden av venstre kantskinne.
Kontroller venstre papirkant ligger tett inntil kantskinnen.
Kontroller at papiret ikke er krøllete eller brettet. Hvis det er det, glatter du det eller krøller det lett mot motsatt side før du legger det i.
Ta ut papirbunken, og kontroller at papiret ikke er for tynt.
Se Papir
Luft bunken ved å dra tommelen raskt over arkkantene slik at arkene skilles fra hverandre, og legg deretter i papiret igjen.
Hvis det blir skrevet ut for mange kopier av en fil, må du kontrollere innstillingen Copies (Eksemplarer) i skriverdriveren på følgende måte og også sjekke i programmet ditt.
For Windows, merk av for innstillingen Copies (Eksemplarer) i vinduet Page Layout (Sidelayout).
For Mac OS X 10.3 og 10.4 merker du av for innstillingen Copies (Eksemplarer) under innstillingen Copies & Pages i dialogboksen Print (Skriv ut).
For Mac OS X 10.5, merk av for innstillingen Copies (Eksemplarer) i dialogboksen Print (Skriv ut).
Se skriverens hjelpefunksjon hvis du vil ha flere detaljer.

Papirstans

Hvis papiret sitter fast inne i skriveren, åpne skriverdekselet og fjerne alt papiret inni, inkludert eventuelle avrevne biter. Lukk skriverdekselet. Hvis det finnes papir i nærheten av arkmateren, kan du dra det forsiktig ut. Deretter legger du i papir igjen og trykker på vedlikeholdsknappen for å fortsette utskriften.
Merknad:
Hvis du ikke med letthet kan fjerne et fremmedlegeme, må du verken bruke makt eller ta skriveren fra hverandre. Kontakt forhandleren for å få hjelp.
Hvis du ofte opplever at papiret setter seg fast, må du kontrollere at:
Papiret er glatt, ikke bøyd eller brettet.
Du bruker papir med høy kvalitet.
Utskriftssiden av papiret vender opp i arkmateren.
Papirbunken ble luftet før du la den i.
Papiret er ikke lagt i over pilmerket på innsiden av kantskinnen.
Antall ark i papirbunken overskrider ikke grensen som er angitt for dette papiret.
Se Papirkapasitet for Epson spesialmedier
Kantskinnen ligger tett inntil venstre papirkant.
Skriveren står på en flat, stabil overflate som er større enn sokkelen i alle retninger. Skriveren vil ikke virke ordentlig hvis den står på skrå.

Papiret er ikke lagt i riktig

Hvis du har lagt papiret for langt inn i skriveren, klarer ikke skriveren å hente papiret på riktig måte. Slå av skriveren, og fjern papiret forsiktig. Slå deretter på skriveren, og legg i papiret på riktig måte.

Papiret er ikke kommet helt ut eller er krøllete

Hvis papiret ikke mates helt ut, trykker du på vedlikeholdsknappen, åpner skriverdekselet og fjerner papiret. Kontroller også innstillingen Paper Size (Papirstørrelse) i programmet ditt eller i skriverinnstillingene. Se den elektroniske hjelpen for å få mer informasjon.
Hvis papiret er krøllete når det kommer ut, kan det skyldes at det er fuktig eller for tynt. Legg i en ny bunke med papir.
Merknad:
Ubrukt papir må oppbevares i originalemballasjen på et tørt sted.