Paperi tai CD/DVD-taso ei syöty oikein

Paperinsyöttö tulostimeen ei onnistu

Poista paperinippu tulostimesta ja tarkista seuraavat seikat:
Paperi ei ole käpristynyttä tai taittunutta.
Paperi ei ole liian vanhaa. Lisätietoja on paperin mukana toimitetuissa ohjeissa.
Paperipino mahtuu reunaohjaimen sisäpuolella olevan  -nuolimerkin alapuolelle.
Tulostimeen ei ole ladattu liikaa tulostusmateriaalia.
Katso Epson-erikoismateriaalien latauskapasiteetti
Tulostimessa ei ole paperitukoksia. Jos tulostimessa on paperitukos, poista se.
Katso Paperitukokset
Värikaseteissa on mustetta. Jos jokin kaseteista on tyhjä, vaihda se.
Katso Käytetyn värikasetin vaihtaminen
Olet noudattanut paperin mukana toimitettuja lataamiseen liittyviä erityisohjeita. Lataa paperi takaisin tulostimeen.
Katso Paperin lisääminen

Tulostimeen syötetään monta paperia kerrallaan

Varmista, että paperinippu mahtuu reunaohjaimen sisäpuolella olevan  -nuolimerkin alapuolelle.
Varmista, että reunaohjain on tiiviisti kiinni paperinipun vasemmassa reunassa.
Varmista, että paperi ei ole käpristynyt tai taittunut. Tarvittaessa suorista paperi tai taita sitä kevyesti vastakkaiseen suuntaan ennen sen lataamista.
Poista paperinippu tulostimesta ja varmista, ettei paperi ole liian ohutta.
Katso Paperi
Erota arkit toisistaan ilmaamalla paperinippu ja lataa paperi uudelleen tulostimeen.
Jos tiedostosta tulostuu liian monta kopiota, tarkista tulostinohjaimen Copies (Kopiot) -asetus seuraavasti. Tarkista myös sovelluksen asetukset.
Windows-käyttäjät: tarkista Copies (Kopiot) -asetus Page Layout (Sivun asettelu) -ikkunasta.
Mac OS X -käyttäjät: tarkista Copies (Kopiot) -asetus Print (Tulosta) -valintaikkunan Copies & Pages (Kopiot/Sivut) -kohdasta.
Katso lisätietoja tulostinohjaimen käytönaikaisista ohjeista.

Paperitukokset

Jos paperi juuttuu tulostimen sisään, avaa tulostimen kansi ja poista juuttunut paperi ja repeytyneet palaset. Sulje tulostimen kansi. Jos paperi on juuttunut arkinsyöttölaitteen lähelle, vedä paperi varovasti ulos. Aseta paperi varovasti uudelleen tulostimeen ja jatka tulostusta painamalla -paperipainiketta.
Huomautus:
Jos laitteeseen juuttuneen vieraan esineen poistaminen ei onnistu helposti, älä yritä poistaa sitä väkisin tai purkamalla tulostinta. Ota yhteys jälleenmyyjään.
Jos paperitukoksia esiintyy jatkuvasti, tarkista seuraavat seikat:
Paperi on sileää eikä käpristynyttä tai rypistynyttä.
Paperi on korkealaatuista.
Paperi on asetettu arkinsyöttölaitteeseen niin, että sen tulostuspuoli on ylöspäin.
Paperinippu on ilmattu ennen tulostimeen asettamista.
Paperinippu ei ulotu reunaohjaimen  -nuolimerkin yläpuolelle.
Tulostimeen ei ole ladattu liikaa kyseistä tulostusmateriaalia.
Katso Epson-erikoismateriaalien latauskapasiteetti
Reunaohjain on tiiviisti kiinni paperinipun vasemmassa reunassa.
Tulostin on sijoitettu tasaiselle ja vakaalle alustalle, joka on kaikissa suunnissa tulostinta suurempi. Tulostin ei toimi oikein, jos se on vinossa.

Paperi on asetettu väärin.

Jos paperi on ladattu liian pitkälle tulostimeen, tulostin ei pysty syöttämään paperia oikein. Kytke tulostimen virta pois päältä ja poista paperi varovasti. Kytke sen jälkeen tulostin päälle ja lisää paperi tulostimeen oikein.

Tuloste ei poistu kokonaan tulostimesta tai on rypistynyt.

Jos paperi ei poistu kokonaan, paina  -painiketta. Tarkista lisäksi sovelluksen tai tulostimen asetusten Paper Size (Paperikoko) -asetus. Katso lisätietoja käytönaikaisista ohjeista.
Jos tuloste on rypistynyt, paperi saattaa olla kosteaa tai liian ohutta. Lisää uusi paperinippu.
Huomautus:
Säilytä käyttämätöntä paperia kuivassa paikassa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Paksu paperi syöttyy ulos tulostimesta, kun tulostimelle lähetetään paksua paperia käyttävä tulostustyö

Jos paksu paperi syöttyy ulos tulostimesta, kun lähetät paksulle paperille tulostettavan tulostustyön tulostimeen, tulostin ei ole käyttövalmis. Kun näytöllä näkyy viesti, joka ilmoittaa tulostimen olevan valmis, aseta paksu paperi uudelleen tulostimeen ja paina -painiketta.

Paksu paperi ei tule ulos oikein tulostuksen jälkeen

Noudata seuraavia ohjeita.
Poista paksu paperi varovasti.
Paina -painiketta.

CD/DVD-taso ei poistu tai syöty oikein CD/DVD-tulostustyötä lähetettäessä.

Aseta CD/DVD-taso oikein.
Katso CD/DVD-levyn asettaminen
Jos taso syöttyy ulos tulostimesta, kun aloitat CD/DVD-tulostuksen, tulostin ei ole valmis. Odota, kunnes näet näytöllä viestin, joka pyytää asettamaan tason. Aseta sitten taso uudelleen ja paina  -painiketta.