Papiret eller CD/DVD-bakken indføres ikke korrekt

Papiret indføres ikke

Fjern papirstakken, og kontroller følgende:
Papiret er ikke krøllet eller foldet.
Papiret er ikke for gammelt. Yderligere oplysninger finder du i den vejledning, der fulgte med papiret.
Papiret passer under pilemærket inde i det venstre kantstyr.
Antallet af ark i papirstakken overstiger ikke den grænse, der er angivet for mediet.
Se Kapaciteter for Epson-specialmedier
Der sidder ikke papir fast inde i printeren. Hvis dette er tilfældet, skal du fjerne det fastsiddende papir.
Se Der opstår papirstop
Blækpatronerne er ikke tomme. Hvis en patron er tom, skal du udskifte den.
Se Udskiftning af en tom blækpatron
Du har fulgt eventuelle specielle instruktioner for indlægning, der fulgte med papiret. Læg papiret i igen.
Se Ilægning af papir

Flere sider indføres

Sørg for, at papirstakken passer under pilemærket inde i det venstre kantstyr.
Sørg for, at det venstre kantstyr flugter med papirets venstre kant.
Sørg for, at papiret ikke er krøllet eller foldet. Hvis det er det, skal du rette papiret ud eller bøje det en smule til den modsatte side, inden du lægger det i.
Fjern papirstakken, og kontroller, at papiret ikke er for tyndt.
Se Papir
Luft stakken for at adskille arkene, og læg derefter papiret i igen.
Hvis der udskrives for mange eksemplarer af en fil, skal du kontrollere indstillingen Copies (Kopier) i printerdriveren som følger og også kontrollere den i dit program.
I Windows skal du kontrollere indstillingen Copies (Kopier) i vinduet Page Layout (Sidelayout).
I Mac OS X skal du kontrollere indstillingen Copies (Kopier) i indstillingen Copies & Pages (Kopier og sider) i dialogboksen Print (Udskriv).
Yderligere oplysninger finder du i printerdriverens online Hjælp.

Der opstår papirstop

Hvis papiret sidder fast inde i printeren, skal du slukke printeren og åbne printerdækslet. Fjern derefter alt papiret inde i printeren herunder alle iturevne ark. Luk printerdækslet. Hvis papiret forbliver nær arkføderen, kan du trække det forsigtigt ud. Tænd derefter printeren, og læg papiret korrekt i.
Bemærk:
Hvis du ikke nemt selv kan fjerne et fremmedlegeme, må du ikke bruge magt, og du må ikke skille printeren ad. Kontakt forhandleren for at få hjælp.
Hvis der ofte opstår papirstop, skal du kontrollere følgende:
Papiret er glat og hverken krøllet eller foldet.
Du bruger papir af for høj kvalitet.
Den side af papiret, der skal udskrives på, vender opad i arkføderen.
Papirstakken blev luftet, inden den blev lagt i.
Papirstakken når ikke over pilemærket indvendig på det venstre kantstyr.
Antallet af ark i papirstakken overstiger ikke den grænse, der er angivet for det pågældende papir.
Se Kapaciteter for Epson-specialmedier
Venstre kantstyr flugter med papirets venstre kant.
Printeren er placeret på en jævn, stabil overflade, der er større end printerens bundflade i alle retninger. Printeren vil ikke fungere korrekt, hvis den står skævt.

Papiret er lagt forkert i

Hvis du har lagt papiret for langt ind i printeren, kan printeren ikke indføre papiret korrekt. Sluk printeren, og fjern forsigtigt papiret. Tænd derefter printeren, og læg papiret korrekt i.

Papiret skubbes ikke helt ud, eller det er krøllet

Tryk på papirknappen , hvis papiret ikke skubbes helt ud. Kontroller også indstillingen Paper Size (Papirstørrelse) i programmet eller printerindstillingerne. Yderligere oplysninger finder du i online Hjælp.
Hvis papiret er krøllet, når det føres ud, kan det være fugtigt eller for tyndt. Læg en ny stak papir i.
Bemærk:
Opbevar ubrugt papir i originalemballagen på et tørt sted.

CD/DVD-bakken skubbes ud eller indføres ikke korrekt, når et CD/DVD-udskriftsjob sendes

Sæt CD/DVD-bakken korrekt i igen.
Se Placering af en CD/DVD
Hvis bakken skubbes ud, når du starter et CD/DVD-udskriftsjob, er printeren ikke klar. Vent til der vises en meddelelse på skærmen, der beder dig om at isætte bakken. Sæt derefter bakken i igen og tryk på papirknappen .