Printerdele og betjeningspanelets funktioner

Printerdele

a.
Papirstøtte: Støtter det papir, der er lagt i arkføderen.
b.
Arkføder: Holder papiret og fører det ind til udskrivning.
c.
Printerdæksel: Dækker udskrivningsmekanismen. Skal kun åbnes ved installation eller udskiftning af blækpatroner.
d.
Frontdæksel: Dækker CD/DVD-indføringsåbningen. Kun åben, når der udskrives en CD/DVD.
e.
Udskriftbakke: Holder det udskubbede papir.
f.
EXT. I/F USB-port: Til tilslutning af USB-kablet fra et digitalt kamera.
g.
Kantstyr: Holder papiret lige i arkføderen. Flyt venstre kantstyr til kanten af papiret.
a.
Bageste kantstyr: Hjælper med at lægge en papirrulle eller enkeltark lige ind i den bageste manuelle indføringsåbning.
b.
Bageste manuelle indføringsåbning: Holder papirrulle eller papirark. Indfører automatisk papirrulle eller enkeltark, når du har holdt det på plads i tre sekunder.
c.
USB-stik: Begge stik forbinder USB-kablet fra computeren til printeren. Du kan slutte to computere til printeren samtidigt.
d.
Papirrulleholder: Monteres på printeren og holder papirrullen.
e.
Papirrulleknob: Drejes for at rulle papirrullen op.
f.
Bageste arkstyr: Holder specialmedier såsom Velvet Fine Art Paper (Fløjlskunstpapir) og Watercolor Paper-Radiant White (Strålende hvidt vandfarvepapir). Det bageste arkstyr og papirrulleholderen kan ikke være monteret samtidigt.
a.
Patrondæksel: Fastholder blækpatronerne. Skal kun åbnes ved installation eller udskiftning af blækpatroner.
b.
Skrivehoved: Udskriver blæk på papiret.
c.
Betjeningspanel: Brug knapperne og overvåg indikatorerne for at tjekke printeren. Yderligere oplysninger finder du i næste afsnit.
d.
Blækpatronindikator: Angiver at en blækpatron er tom eller næsten tom.

Betjeningspanel

Knapper

Knap
Funktion
tænd/sluk
Tryk her for at tænde og slukke printeren.
blæk
Tryk på knappen for at flytte skrivehovedet til positionen for udskiftning af blækpatroner.
Når der konstateres en tom blækpatron, skal du trykke på knappen for at flytte skrivehovedet til positionen for kontrol af blæk.
Når blækpatronen er udskiftet, skal du trykke på knappen for at føre skrivehovedet tilbage til sin udgangsposition.
Når blækindikatoren er slukket, skal du trykke på knappen og holde den nede i tre sekunder for at rense skrivehovedet.
papir
Tryk på knappen for at ilægge eller skubbe papir ud.
Tryk på knappen for at genoptage udskrivningen efter en fejlmeddelelse om manglende papir eller indføring af flere ark papir.
Tryk på knappen for at annullere udskrivningen under et udskriftsjob.
papirrulle
Tryk efter udskrivning på papirrulle for at udskrive en skærehjælpelinje og føre papiret frem til skæreposition. Tryk efter afskæring af papirrullen for at føre papiret tilbage til udskrivningsposition. Tryk i 3 sekunder for at føre papirrullen tilbage til positionen for udtagning.

Indikatorer

Indikator
Beskrivelse
tænd/sluk
Lyser, når printeren er tændt.
Blinker, når printeren modtager data, udskriver, der udskiftes en blækpatron, påfylder blæk eller skrivehovedet rengøres.
ikke mere blæk
Lyser, når en blækpatron er tom.
Blinker, når en blækpatron er brugt næsten op.
ikke mere papir
Lyser, når printeren er løbet tør for papir eller CD/DVD-bakken ikke er sat korrekt i.
Blinker, når papir eller CD/DVD-bakken sidder fast, eller når printerdækslet er åbent for udskrivning på papir.
Se nedenstående instruktioner, hvis du vil have nærmere oplysninger om fejlstatus.
Se Fejlindikatorer