Skrivaren skriver inte ut

Alla lampor är släckta

Tryck på knappen  för att kontrollera att skrivaren är på.
Kontrollera att strömkabeln är ordentligt isatt.
Se till att eluttaget fungerar och inte styrs av en strömbrytare eller timer.

Endast strömlampan lyser

Stäng av skrivaren och datorn. Kontrollera att skrivarens gränssnittskabel är ordentligt ansluten.
Om du använder USB-gränssnittet ser du till att kabeln uppfyller standarden USB eller Hi-Speed USB.
Om du ansluter skrivaren till en dator via ett USB-nav, ska du ansluta skrivaren till navet som är närmast datorn. Om datorn fortfarande inte kan identifiera skrivardrivrutinen ska du prova att ansluta skrivaren direkt till datorn utan att använda USB-navet.
Om du ansluter skrivaren till en dator via ett USB-nav, ska du kontrollera att datorn kan identifiera USB-navet.
Om du försöker skriva ut en stor bild kan det hända att datorn inte har tillräckligt med minne. Prova att minska bildens upplösning eller skriva ut bilden i en mindre storlek. Du kan behöva installera mer minne i datorn.
Windows-användare kan rensa utskriftsjobb som stoppats via Windows Spooler (Windows-bufferthanterare).
Se Avbryta utskrifter.
Avinstallera skrivardrivrutinen och installera sedan om den.
Se Avinstallera skrivardrivrutinen.

Ett bläckfel visas efter det att du har bytt bläckpatron

Kontrollera att skrivarhuvudet är i läget för bläckpatronsbyte.
Anmärkning:
Gör något av följande för att flytta bläckpatronshållaren till läget för patronbyte om hållaren är längst till höger.
Produkter med LCD-skärmar: Tryck på knappen OK.
Produkter utan LCD-skärmar: Tryck på knappen . Skrivarhuvudet går till läget för bläckpatronskontroll. Den bläckpatron som behöver kontrolleras är indikerad av markeringen på denna skrivare. Tryck sedan på knappen igen. Skrivarhuvudet går till läget för bläckpatronsbyte.
Ta ut och sätt in bläckpatronen igen och fortsätt sedan att installera bläckpatronen.