Avbryta utskrifter

Om du behöver avbryta utskriften följer du anvisningarna i ett av avsnitten nedan.

Använda skrivarknappen

Tryck på knappen  för att avbryta ett pågående utskriftsjobb.

För Windows

Anmärkning:
Utskriftsjobb som redan har skickats fullständigt till skrivaren går inte att avbryta. Om du vill göra det måste du avbryta utskriftsjobbet via skrivaren.

Använda förloppsmätaren

När du börjar skriva ut visas en förloppsmätare på datorns skärm.
Klicka på knappen Stop (Stopp) för att avbryta utskriften.

Använda EPSON Status Monitor 3

Öppna EPSON Status Monitor 3.
Klicka på knappen Print Queue (Utskriftskö). Windows Spooler (Windows-bufferthanterare) visas.
Högerklicka på jobbet du vill avbryta och välj sedan Cancel (Avbryt).

För Mac OS X

Följ anvisningarna nedan när du vill avbryta en utskrift.
Klicka på skrivarikonen i Dock.
Markera dokumentet som skrivs ut i listan Document Name (Dokumentnamn).
Klicka på knappen Delete (Ta bort) för att avbryta utskriften.