Pappersstopp

Obs!
Rör aldrig knapparna på kontrollpanelen medan du har din hand inuti skrivaren.

Ta bort papper som fastnat inuti skrivaren

Anmärkning:
Bilderna i detta avsnitt kan variera beroende på produkten.
Avbryt skrivjobbet om du uppmanas till det i ett meddelande från skrivardrivrutinen.
Öppna skannerenheten.
Anmärkning:
Vissa produkter levereras med ett stöd för skannerenheten.
Ta bort allt papper inuti, inklusive avrivna rester.
Stäng skannerenheten. Om det finns fastnat papper kvar i närheten av utmatningsfacket ska du försiktigt ta bort papperet.
Anmärkning:
Om skrivaren är utrustad med ett stöd för skannerenheten ska du stänga skannerenheten på det sätt som visas på bilden nedan.
Gör något av följande.
Produkter med LCD-skärmar: Tryck på den knapp som indikeras på LCD-skärmen.
Produkter utan LCD-skärmar: Om alla ljusen på kontrollpanelen blinkar, tryck på knappen  för att stänga av skrivaren och sedan sätta på den igen. Om bara ljusen och  blinkar, tryck på knappen eller .

Förhindra pappersstopp

Kontrollera följande om papper fastnar ofta.
Att papperet är jämnt och inte vikt eller böjt.
Att du använder papper med hög kvalitet.
Att papperets utskriftssida ligger uppåt i arkmataren.
Att du bläddrar igenom pappersbunten innan du lägger den i apparaten.
Fyll inte på med vanligt papper till ovanför pilmarkeringen på insidan av kantstödet.
Kontrollera så att antalet ark är mindre än den specificerade gränsen för mediet för Epson specialmedier.
Se Påfyllningskapacitet för olika medier.
Att kantstöden ligger tätt mot papperets sidor.
Att skrivaren står på en plan, stabil yta som sträcker sig utanför bottenplattan i alla riktningar. Skrivaren fungerar inte korrekt om den lutar.