Slutföra skanningen

Samtliga modeller
Det som sedan händer beror på hur du startade skanningen.
Full Auto Mode (Helautomatiskt läge): .
Om du inledde skanningen genom att köra Epson Scan från ikonen EPSON Scan sparas den inskannade bilden i det filformat och på den plats du valde i fönstret File Save Settings (Inställningar för Spara fil). Om du inte valde några inställningar i fönstret File Save Settings (Inställningar för Spara fil) sparas den som en jpeg-fil i mappen Pictures (Bilder) eller My Pictures (Mina bilder).
Om du startade skanningen från ett TWAIN-kompatibelt skanningsprogram, t.ex. Adobe Photoshop Elements öppnas dina inskannade bilder i programfönstret. Om Epson Scan inte stängs automatiskt efter skanningen klickar du på Close (Stäng) för att stänga Epson Scan-fönstret och visa bilderna i programfönstret.
Office Mode (Kontorsläge), Home Mode (Hemläge) eller Professional Mode (Professionellt läge):
Om du startade skanningen genom att köra Epson Scan från ikonen EPSON Scan ser du fönstret File Save Settings (Inställningar för Spara fil). Här kan du välja namn och plats för dina sparade skanningsfiler. Se Välja Inställningar för att spara fil för mer information. När du har valt dessa inställningar börjar Epson Scan att skanna bilden.
Om du startade skanningen från ett TWAIN-kompatibelt skanningsprogram, t.ex. Adobe Photoshop Elements öppnas dina inskannade bilder i programfönstret. Om Epson Scan inte stängs automatiskt efter skanningen klickar du på Close (Stäng) för att stänga Epson Scan-fönstret och visa bilderna i programmet.