Byta en bläckpatron innan den är tom

Bäst resultat får du om du använder bläckpatroner inom sex månader efter det att förpackningen har öppnats.
Du kan byta ut en bläckpatron med hjälp av skrivarens knappar eller datorn.
Anmärkning:
Öppna inte bläckpatronens förpackning förrän du är redo att installera den i skrivaren. Patronen är vakuumförpackad för att bevara dess tillförlitlighet.

Använda skrivarknapparna

Mer information om hur du använder knapparna på skrivaren finns i häftet.

Med datorns hjälp - Windows

Du kan visa anvisningar för byte av en bläckpatron med skrivarens underhållsverktyg.
Om du behöver byta en bläckpatron innan den börjar ta slut eller när den har tagit slut, ska du klicka på knappen på fliken Maintenance (Underhåll).
Mer information om skrivarverktygens användning finns i direkthjälpen.

Med datorns hjälp - Mac OS X

Om du behöver byta en bläckpatron innan bläcknivån är låg eller den har tagit slut ska du öppna dialogrutan Epson Printer Utility 4.
Mer information om skrivarverktygens användning finns i direkthjälpen.