Problem med tillbehöret automatisk dokumentmatare

Det går inte att skanna med den automatiska dokumentmataren

Kontrollera så att tillbehöret ADF är installerat ordentligt. Se Installera den automatiska dokumentmataren för mer information.
Kontrollera så att du har valt antingen Office Mode (Kontorsläge) eller Professional Mode (Professionellt läge) i Epson Scan. Se Skanning med den automatiska dokumentmataren för mer information.
Kontrollera så att Auto Detect (Automatisk avkänning), ADF (ADM) eller Document Table (Dokumentbord) är valt som inställning för Document Source (Dokumentkälla). Se Skanning med den automatiska dokumentmataren för mer information.
Om ADF är öppen, stäng den och försök skanna igen.

Papper fastnar i den automatiska dokumentmataren

Om papper fastnar i ADF:en, öppna ADF:en och ta bort alla papper från dokumentbordet. Se sedan efter om det sticker ut något papper från någon ände av mataren.
För att rensa papper som fastnat, följ dessa steg:
Stäng av skannern med strömbrytaren.
Om ADF:en är öppen, stäng den.
Tryck ned och håll inne utlösningsarmen på vänster sida av mataren för att höja matarmekanismen en aning.
Dra långsamt ut pappret som fastnat ur mataren från toppen eller botten. Dra inte för hårt i pappret, det kan då gå sönder och göra det svårare att få ut det. Släpp sedan utlösningsarmen.
Om mer papper har fastnat i ADF:en, öppna åtkomstlocket på baksidan av mataren och dra försiktigt ut pappret.
Stäng åtkomstlocket.