Installera den automatiska dokumentmataren

När du behöver använda ADF:en måste du ta bort skannerlocket och sätta dit ADF:en istället.
Stäng Epson Scan och stäng av skannern med strömbrytaren.
Koppla ur locksladden.
Öppna skannerlocket.
Dra skannerlocket rakt upp och av skannern.
Ta bort tejpen och annat förpackningsmaterial från ADF:en.
För in ADF:ens gångjärnspelare i hålen i bakkanten ovanpå skannern. Stäng sedan ADF:en.
Anslut ADF-kabeln till skannerns port OPTION (ALTERNATIV).
Skjut in pappersstödet i sitt spår på kanten av pappersmataren på ADF:en.
För att ladda dokument i ADF:en, se Ladda dokument i den automatiska dokumentmataren.
Anmärkning:
Om du behöver skanna dokument eller foton från dokumentbordglaset medan ADF:en är installerad följer du anvisningarna i Placera dokument på dokumentbordet med den automatiska dokumentmataren installerad.