Skrivarens delar och kontrollpanelens funktioner

Skrivarens delar

a. Papper stöd: Pappersstöd: Stöder papperet som fylls på i arkmataren.
b. Arkmatare: Arkmatare: Håller papperet och matar fram det för utskrift.
c. Skrivare lucka: Skyddar skrivarmekanismen. Öppna bara vid isättning eller byte av bläckpatroner.
d. Utmatningsfack: Håller det utmatade papperet.
e. Kantstöd: Kantstöd: Ser till att papperet ligger rakt och jämnt i arkmataren. Flytta kantstödet till kanten av pappersbunten.
f. USB-kontaktdon: Ansluter USB-kabeln från datorn till skrivaren.
a. Patronlock: Skyddar bläckpatronerna. Öppna bara vid isättning eller byte av bläckpatroner.
b. Bläckpatronhållare: Skyddar bläckpatronerna.
c. Skrivarhuvud Portionerar ut bläck på papperet.
d. Kontrollpanel: Innehåller knappar för styrning av skrivaren och lampor för övervakning. Mer information finns i nästa avsnitt.

Kontrollpanel

Knappar

Knapp
Funktion
ström
Tryck på denna knapp för att sätta på och stänga av skrivaren.
underhåll
Tryck här för att fylla på papper när skrivaren har slut på papper. Tryck här för att mata ut papperet vid pappersstopp.
Tryck för att återuppta utskrift efter feltillstånd där papperet tagit slut eller flera sidor matats fram.
Tryck för att avbryta utskrift under pågående utskriftsjobb.
Tryck här för att förflytta bläckpatronhållaren till läget för byte av bläckpatron när en bläckpatron måste bytas.
När en tom bläckpatron upptäcks trycker du här för att flytta bläckpatronhållaren till läget för kontroll av bläckpatron.
Efter byte av bläckpatron trycker du här för att flytta skrivarhuvudet tillbaka till utgångsläget.
När felindikatorn har slocknat håller du knappen nedtryckt i 3 sekunder för att rengöra skrivarhuvudet.

Lampor

Lampa
Beskrivning
ström
Lyser när skrivaren är på.
Blinkar när skrivaren slås av och på, tar emot data, skriver ut, byter bläckpatron, fyller på bläck eller rengör skrivarhuvudet.
fel
Lyser när det är slut på papper i skrivaren och vid pappersstopp.
Lyser när en bläckpatron är slut.
Blinkar när en bläckpatron nästan är slut.
Se instruktionerna som följer för mer information om felstatus.
Se Felindikatorer