Skriveren skriver ikke ut

LCD-skjermen eller lampene lyser ikke

Trykk på knappen  On for å kontrollere at skriveren er på.
Slå av skriveren, og kontroller at strømledningen er satt skikkelig inn i stikkontakten.
Kontroller at strømuttaket du bruker, virker, og at det ikke styres av en veggbryter eller et tidsur.

LCD-skjermen eller lampene lyste, men slo seg deretter av

Det kan hende at spenningen skriveren er beregnet for, ikke stemmer overens med strømuttakets spenning. Slå av skriveren, og trekk ut støpselet omgående. Kontroller hva som står på etiketten bak på skriveren.
Forsiktig!
Hvis spenningsangivelsene ikke stemmer overens, MÅ DU IKKE SETTE INN STØPSELET TIL SKRIVEREN IGJEN. Kontakt forhandleren.

LCD-skjermen eller lampene lyser

Slå av skriveren og datamaskinen. Kontroller at grensesnittkabelen til skriveren sitter godt fast.
Hvis du bruker USB-grensesnittet, må du kontrollere at kabelen overholder USB 1.1- eller 2.0-standard.
Slå av skriveren og datamaskinen, koble fra skriverens grensesnittkabel, og skriv deretter ut et operasjonskontrollark.
Se Kjøre operasjonskontroll for skriver

Hvis kontrollarket skrives riktig ut, må du kontrollere at skriverdriveren og programmet du bruker, er riktig installert.
Hvis du prøver å skrive ut et stort bilde, kan det hende at datamaskinen ikke har nok minne. Prøv å redusere oppløsningen på bildet, eller skriv ut bildet i en mindre størrelse. Det kan være du må installere mer minne i datamaskinen.
Avinstaller skriverdriveren, og installer den deretter på nytt.
Se Avinstallere skriverprogramvaren

En blekkfeilmelding vises etter at du har skiftet ut patronen

Kontroller at blekkpatronholderen står ved posisjonen for utskifting av blekkpatron.
Merknad:
Dersom blekkpatronholderen befinner seg ytterst til høyre, trykker du på knappen  Menu, velg Maintenance (Vedlikehold), og velg deretter Ink Cartridge Replacement (Utsk. av blekkpatron).
Ta ut og sett inn blekkpatronen, og deretter fortsetter du installasjonen av blekkpatronen.