Papiret mates ikke riktig

Papiret mates ikke

Ta ut papirbunken, og pass på at:
Papiret ikke er bøyd eller brettet.
Papiret ikke er for gammelt. Se instruksjonene som fulgte med papiret hvis du vil ha mer informasjon.
Papiret får plass under pilmerket  på innsiden av kantskinnen.
Antallet ark i papirbunken ikke overskrider grensen som er angitt for mediet.
Se Papirkapasitet for Epson spesialmedier
Papiret ikke har satt seg fast inne i skriveren. Hvis det har det, må du fjerne alt papir som har satt seg fast.
Se Papirstopp
Blekkpatronene ikke er oppbrukt. Hvis en patron er oppbrukt, må du skifte den ut.
Se Skifte ut blekkpatroner
Du har fulgt eventuelle spesielle anvisninger for ilegging som fulgte med papiret. Legg i papiret på nytt.
Se Legge i papir
Papiret ikke har hull for ringperm.

Flere sider mates samtidig

Kontroller at papirbunken får plass under pilmerket  på innsiden av kantskinnen.
Kontroller at venstre papirkant ligger tett inntil kantskinnen.
Kontroller at papiret ikke er krøllete eller brettet. Hvis det er det, glatter du det eller krøller det lett mot motsatt side før du legger det i.
Fjern papirstabelen og se til at papiret ikke er for tynt.
For detaljer om papirtykkelse, klikk på Tillegg øverst i høyre hjørne av vinduet Brukerhåndbok, og klikk deretter på Product Information (Produktinformasjon), Technical Specifications (Tekniske spesifikasjoner).
Luft bunken ved å dra tommelen raskt over arkkantene så arkene skilles fra hverandre, og legg deretter i papiret igjen.
Hvis det skrives ut for mange kopier av en fil, kontroller innstillingen Copies (Kopier) i skriverdriveren på følgende måte, of kontroller også i programmet.
For Windows kontroller Copies (Kopier)-innstillingen i vinduet Page Layout (Sidelayout).
For Mac OS X 10.3 og 10.4 kontroller Copies (Kopier)-innstillingen i innstillingen Copies & Pages (Kopier og sider) i dialogboksen Print (Skriv ut).
For Mac OS X 10.5 kontroller innstillingen Copies (Eksemplarer) i dialogboksen Print (Skriv ut).
Se skriverdriverens elektroniske hjelp for detaljer.

Papiret er ikke lagt i riktig

Hvis du har lagt papiret for langt inn i skriveren, klarer ikke skriveren å hente papiret på riktig måte. Slå av skriveren, og fjern papiret forsiktig. Slå deretter på skriveren, og legg papiret i på riktig måte.

Papiret mates ikke helt ut, eller det er krøllete

Hvis papiret ikke støtes helt ut, trykk på knappen OK for å støte ut papiret. Dersom papiret sitter fast inni skriveren, må du fjerne det i henhold til instruksjonene nedenfor.
Se Papirstopp
Hvis papiret er krøllete når det kommer ut, kan det skyldes at det er fuktig eller for tynt. Legg i en ny bunke med papir.
Merknad:
Ubrukt papir må oppbevares i originalemballasjen på et tørt sted.