Papirstopp

Fjerne fastkjørt papir fra skannerenheten

Avbryt utskriftsjobben om nødvendig.
Se Avbryte utskrift
Hvis skriverens LCD-skjerm forteller deg at du må trykke på OK-knappen, trykk på OK på skriveren.
Hvis LCD-skjermen ber deg om å slå av skriveren, trykk på knappen  On for å slå av skriveren, og jobb deretter igjennom følgende trinn.
Løft opp skannerenheten.
Fjern alt papiret fra innsiden, også eventuelle papirbiter.
Lukk skannerenheten.
Hvis papiret sitter fast i nærheten av den bakre arkmateren eller utskriftsskuffen, fjerner du papiret forsiktig.

Fjerne fastkjørt papir fra den automatiske dokumentmateren (ADF)

Hvis skriverens LCD-skjerm indikerer at det har oppstått en papirstopp, trykk på knappen OK på skriveren.
Åpne ADF-dekselet.
Forsiktig!
Se til at du åpner ADF-dekselet før du fjerner fastkjørt papir. Hvis du ikke åpner dekselet, kan skriveren kan skades.
Fjerne alt papir som har satt seg fast forsiktig.
Hvis skriverens LCD-skjerm spør deg om du har fjernet papiret, trykk på knappen OK på skriveren.
Lukk ADF-dekselet.

Forhindre papirstopp

Kontroller følgende hvis papiret setter seg fast ofte.
Papiret er glatt, ikke bøyd eller brettet.
Du bruker papir med høy kvalitet.
Utskriftssiden av papiret vender opp i den bakre arkmateren.
Papirbunken ble luftet før du la den i.
Det ikke er lagt i papir over  pilmerket på venstre kantskinne.
Antall ark i papirbunken overskrider ikke grensen som er angitt for dette papiret.
Se Papirkapasitet for Epson spesialmedier .