Skanne i Professional Mode (Profesjonell modus)

Professional Mode (Profesjonell modus) gir deg total kontroll over skanneinnstillingene og lar deg kontrollere endringene du har gjort i et forhåndsvisningsbilde. Denne modusen anbefales for avanserte brukere.
Merk:
Se hjelpen for å få mer informasjon om Epson Scan.
Plasser originalen(e).
Start Epson Scan.
Velg Professional Mode (Profesjonell modus) fra Mode (Modus)-listen.
Velg typen original(er) du skanner som innstilling for Document Type (Dokumenttype).
Velg innstillingen for Document Source (Dokumentkilde).
Hvis du velger Reflective (Reflekterende) som Document Type (Dokumenttype)-innstilling, velg Photo (Foto) eller Document (Dokument) som innstilling for Auto Exposure Type (Automatisk eksponeringstype).
Velg innstillingen for Image Type (Bildetype).
Velg en passende oppløsning for originalen som Resolution (Oppløsning)-innstilling.
Klikk Preview (Forhåndsvisning) for å forhåndsvise bildet (bildene). Preview (Forhåndsvisning)-vinduet åpnes og viser bildene dine.
Merknad for ADF (Automatisk dokumentmater):
ADF laster den første dokumentsiden, og deretter forhåndsskanner Epson Scan den og viser den i vinduet Preview (Forhåndsvisning). ADF støter deretter ut den første siden.
Plasser den første dokumentsiden oppå resten av sidene, og last deretter hele dokumentet inn i ADF.
Ikke last papiret over pilmerket  på ADF.
Velg størrelse for de skannede bildene med innstillingen Target Size (Målstørrelse), hvis nødvendig. Du kan skanne bildene i opprinnelig størrelse, eller du kan forminske eller forstørre bildene ved å velge Target Size (Målstørrelse).
Juster bildekvaliteten ved behov.
Merk:
Du kan lagre innstillingene du foretar deg som en gruppe tilpassede innstillinger med et Name (Navn) og senere bruke disse tilpassede innstillingene ved skanning. De tilpassede innstillingene er også tilgjengelige i Epson Event Manager.
Se hjelpen for å få mer informasjon om Epson Event Manager.
Velg Scan (Skann).
I vinduet File Save Settings (Innstillinger for fillagring) velg innstillingen Type og klikk deretter på OK.
Merk:
Hvis krysset i avmerkingsboksen Show this dialog box before next scan (Vis denne dialogboksen før neste skanning) fjernes, starter Epson Scan skanningen umiddelbart uten å vise vinduet File Save Settings (Innstillinger for fillagring).
Det skannede bildet lagres.