Skanne i Home Mode (Hjemmemodus)

Home Mode (Hjemmemodus) lar deg tilpasse enkelte skanneinnstillinger og kontrollere endringene du har gjort i et forhåndsvisningsbilde. Denne modusen er nyttig for grunnleggende skanning av bilder og grafikk.
Merk:
I Home Mode (Hjemmemodus) kan du kun skanne fra dokumentglasset.
Se hjelpen for å få mer informasjon om Epson Scan.
Plasser originalen(e).
Start Epson Scan.
Velg Home Mode (Hjemmemodus) fra Mode (Modus)-listen.
Velg en innstilling for Document Type (Dokumenttype).
Velg innstillingen for Image Type (Bildetype).
Velg Preview (Forhåndsvisning).
Justere eksponeringen, lysstyrken og andre bildekvalitetsinnstillinger.
Velg Scan (Skann).
I vinduet File Save Settings (Innstillinger for fillagring) velg innstillingen Type og klikk deretter på OK.
Merk:
Hvis krysset i avmerkingsboksen Show this dialog box before next scan (Vis denne dialogboksen før neste skanning) fjernes, starter Epson Scan skanningen umiddelbart uten å vise vinduet File Save Settings (Innstillinger for fillagring).
Det skannede bildet lagres.