Skriveren skriver ikke ut

Alle lamper er slukket

Trykk på strømknappen for å forsikre deg om at skriveren er slået på.
Slå av skriveren, og kontroller at strømledningen er satt skikkelig inn i stikkontakten.
Kontroller at strømuttaket du bruker, virker, og at det ikke styres av en veggbryter eller et tidsur.

Lampen begynte å lyse, men slukket deretter

Det kan hende at spenningen skriveren er beregnet for, ikke stemmer overens med strømuttakets spenning. Slå av skriveren, og trekk ut støpselet omgående. Kontroller hva som står på etiketten bak på skriveren.
Forsiktig!
Hvis spenningsangivelsene ikke stemmer overens, MÅ DU IKKE SETTE INN STØPSELET TIL SKRIVEREN IGJEN. Kontakt forhandleren.

Det er bare på/av-lampen som lyser

Slå av skriveren og datamaskinen. Kontroller at grensesnittkabelen til skriveren sitter godt fast.
Hvis du bruker USB-grensesnittet, må du kontrollere at kabelen overholder USB- eller Hi-Speed USB-standard.
Hvis du kobler skriveren til datamaskinen via en USB-hub, skal du koble skriveren til den første hubrekken på datamaskinen. Hvis skriverdriveren fremdeles ikke gjenkjennes på datamaskinen, prøver du å koble skriveren direkte til datamaskinen uten USB-huben.
Hvis du kobler skriveren til datamaskinen via en USB-hub, kontrollerer du at USB-huben gjenkjennes av datamaskinen.
Slå av skriveren og datamaskinen, koble fra skriverens grensesnittkabel, og skriv deretter ut et operasjonskontrollark.
Se Kjøre en driftskontroll for skriveren

Hvis kontrollarket skrives riktig ut, må du kontrollere at skriverdriveren og programmet du bruker, er riktig installert.
Hvis du prøver å skrive ut et stort bilde, kan det hende at datamaskinen ikke har nok minne. Prøv å redusere oppløsningen på bildet, eller skriv ut bildet i en mindre størrelse. Det kan være du må installere mer minne i datamaskinen.
Brukere av Windows kan fjerne eventuelle avbrutte utskriftsjobber fra Windows Spooler (Windows Utskriftskø).
Se Avbryte utskrift
Avinstaller skriverdriveren, og installer den deretter på nytt.
Se Avinstallere skriverprogramvaren

Blekklampen blinker eller lyser etter at du har skiftet ut patronen

Kontroller at skriverhodet står i posisjonen for utskifting av blekkpatron.
Merknad:
Hvis skriverhodet ikke er i posisjonen for utskifting av blekkpatron, trykker du stopp/vedlikeholdsknappen for å flytte den til posisjonen for utskifting av blekkpatron.
Ta ut og sett inn blekkpatronen, og deretter fortsetter du installasjonen av blekkpatronen.
Lukk blekkpatrondekselet skikkelig.