Avinstallere skriverprogramvaren

Det kan hende at du må avinstallere og deretter gjeninstallere skriverprogramvaren for å løse bestemte problemer eller hvis du oppgraderer operativsystemet.

For Windows

Merknad:
For Windows 7 og Vista trenger du en administratorkonto og passord hvis du logger på som standardbruker.
For Windows XP må du logge på en Computer Administrator (Administrator)-konto.
Slå av produktet.
Koble produktets grensesnittkabel fra datamaskinen din.
Gjør ett av følgende.
Windows 7 og Vista: Klikk på startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Windows XP: Klikk på Start og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Gjør ett av følgende.
Windows 7 og Vista: Klikk på Uninstall a program (Avinstaller et program) fra kategorien Programs (Programmer).
Windows XP: Dobbeltklikk på ikonet Add or Remove Programs (Legg til eller fjern programmer).
Velg den programvaren du ønsker å avinstallere, slik som produktets driver og programmet fra listen som vises.
Gjør ett av følgende.
Windows 7: Klikk på Uninstall/Change (Avinstaller/endre) eller Uninstall (Avinstaller).
Windows Vista: Klikk på Uninstall/Change (Avinstaller/endre) eller Uninstall (Avinstaller) og klikk deretter på Continue (Fortsett) i vinduet User Account Control (Brukerkontokontroll).
Windows XP: Klikk på Change/Remove (Endre/fjern) eller Remove (Fjern).
Merknad:
Hvis du velger å avinstallere produktets skriverdriver i trinn 5, velg ikonet for produktet og klikk deretter på OK.
Når bekreftelsesvinduet vises, klikk på Yes (Ja) eller Next (Neste).
Følg instruksjonene på skjermen.
I noen tilfeller kan en melding vises og be deg om å starte datamaskinen på nytt. Hvis dette er tilfelle, se til at I want to restart my computer now (Jeg vil starte datamaskinen på nytt nå) er valgt og klikk på Finish (Fullfør).

For Mac OS X

Merknad:
For å avinstallere skriverprogramvaren må du laste ned Uninstall Center.
Du får tilgang til sidene på:
http://www.epson.com
Velg deretter supportdelen for de lokale Epson-nettsidene.
Hvis du vil avinstallere programmer, må du logge deg på en Computer Administrator (Maskinens administrator)-konto.
Du kan ikke avinstallere programmer hvis du logger på som bruker med begrenset konto.
Avhengig av programmet, kan det være at installeringsprogrammet er skilt fra avinstalleringsprogrammet.
Avslutt alle programmer som kjører.
Dobbeltklikk på ikonet Uninstall Center i mappen Epson i Mac OS X-harddiskstasjonen.
Velg avkryssingsrutene for den programvaren du ønsker å avinstallere, slik som produktets driver og programmet fra listen som vises.
Klikk Uninstall (Avinstaller).
Følg instruksjonene på skjermen.
Hvis du ikke kan finne den programvaren du ønsker å avinstallere i vinduet Uninstall Center, dobbeltklikk på mappen Applications (Programmer) i din Mac OS X-harddiskstasjon, velg programmet du ønsker å avinstallere og dra det til ikonet Trash (Papirkurv).
Merknad:
Hvis du avinstallerer skriverdriveren og navnet på produktet forblir i vinduet Print & Fax (Utskrift og faks), velg navnet på produktet og klikk på - fjern-knappen.