B&W Photo Printing (Foto utskrift)

Advanced B&W Photo (Avansert B&W Foto)-modus lar deg skrive ut høykvalitetsbilder i svart-hvitt.

Papir som er kompatible med B&W Printing (B&W utskrift)

Du kan bruke følgende media med denne funksjonen.
Epson Premium Glossy Photo Paper (Epson eksklusivt, glanset fotopapir)
Epson Premium Semigloss Photo Paper (Epson eksklusivt, halvglanset fotopapir)
Epson Matte Paper-Heavyweight (Epson matt, tykt papir)
Epson Archival Matte Paper (Epson matt arkiveringspapir)
Epson Enhanced Matte Paper (Epson forbedret matt papir)
Epson Double-Sided Matte Paper (Epson matt, dobbelsidig papir)
Epson Velvet Fine Art Paper (Epson kunstfløyelspapir)
Epson Watercolor Paper - Radiant White (Epson vannfargepapir - klart hvitt)
Epson UltraSmooth Fine Art Paper (Epson ekstra mykt kunstspapir)

Skriverinnstillinger for Windows

Åpne filen du vil skrive ut.
Åpne skriverinnstillingene.
Klikk Main (Hoved)-knappen og velg papiret du bruker som Media-type.
Velg Advanced B&W Photo (Avansert B&W Foto) som Color (Farge).
Klikk Custom (Egendefinert) som Mode (Modus) og velg Color Controls (Fargekontroller) og klikk deretter Advanced (Avansert).
Foreta de nødvendige innstillingene i Color Controls (Fargekontroller)-vinduet og klikk deretter OK for å lukke vinduet.
Foreta andre nødvendige innstillinger i Main (Hoved)-vinduet og begynn utskrift. For mer detaljert informasjonen vises det til den elektroniske hjelpen for skriverdriveren.

Skriverinnstillinger for Mac OS X 10.5

Åpne filen du vil skrive ut.
Gå inn i dialogboksen Print (Skriv ut).
Klikk knappen for å utvide denne dialgboksen.
Velg den skriveren du bruker som Printer (Skriver)-innstilling og velg deretter passende innstillinger.
Merknad:
Avhengig av programmet, kan du muligens ikke velge noen emner i denne dialogboksen. I så tilfelle klikker du Page Setup (Sideoppsett) i File (Fil)-menyen til programmet ditt og velger de passende innstillingene.
Velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) fra poppopp-menyen.
Velg papiret du bruker som Media-type.
Velg Advanced B&W Photo (Avansert B&W Foto) som Color (Farge).
Velg Advanced Color Settings (Avanserte fargeinnstillinger).
Forta de nødvendige innstillingene og begynn utskrift. For mer detaljert informasjonen vises det til den elektroniske hjelpen for skriverdriveren.

Skriverinnstillinger for Mac OS X 10.3 eller 10.4

Åpne filen du vil skrive ut.
Gå inn i dialogboksen Page Setup (Sideoppsett).
Velg skriveren du bruker som Format for (Formater for)-innstilling.
Velg passende innstilling for Paper Size (Papirstørrelse).
Klikk på OK for å lukke dialogboksen Page Setup (Sideoppsett).
Gå inn i dialogboksen Print (Skriv ut).
Velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) fra poppopp-menyen.
Velg papiret du bruker som Media-type.
Velg Advanced B&W Photo (Avansert B&W Foto) som Color (Farge).
Velg Color Management (Fargeadministrering) fra poppopp-menyen.
Forta de nødvendige innstillingene og begynn utskrift. For mer detaljert informasjonen vises det til den elektroniske hjelpen for skriverdriveren.