Oversikt over Printer Driver (Skriverdriveren) og Status Monitor.

Ved hjelp av Printer Driver (skriverdriveren) kan du velge mellom et stort utvalg innstillinger, slik at du får best mulig resultat når du skriver ut. Ved hjelp av Status Monitor og skriververktøyene kan du kontrollere skriveren, og sørge for at den fungerer optimalt.
Merknad til brukere av Windows:
Printer Driver (skriverdriveren) finner og installerer automatisk den nyeste versjonen av Printer Driver (skriverdriveren) fra Epsons nettside. Klikk på Driver Update (Driveroppdatering)-knappen i skriverdriveren’s Utility (Verktøy)-vindu, og følg så instruksjonene på skjermen. Hvis knappen ikke dukker opp i Utility (Verktøy)-vinduet peker du på All Programs (Alle programmer) eller Programs (Programmer) i startmenyen i Windows, og sjekker i EPSON-mappen.

Få tilgang til Printer Driver (Skriverdriver) for Windows

Du kan få tilgang til Printer Driver (Skriverdriveren) fra de fleste Windows-programmer, Start-menyen eller oppgavelinjen i Windows.
Du kan angi innstillinger som bare gjelder for programmet du bruker, ved å gå til Printer Driver (Skriverdriveren) fra programmet.
Du kan angi innstillinger som gjelder for alle Windows-programmene, ved å gå til Printer Driver (Skriverdriveren) fra Start-menyen eller oppgavelinjen.
Se avsnittene nedenfor om hvordan du får tilgang til Printer Driver (Skriverdriveren).
Merknad:
Skjermbildene av Printer Driver (Skriverdriver)-vinduene i denne brukerhåndboken er hentet fra Windows Vista.

Fra Windows-programmer

Klikk Print (Skriv ut) eller Print Setup (Skriveroppsett) i menyen File (Fil).
I vinduet som vises, klikker du Printer (Skriver), Setup (Oppsett), Options (Alternativer), Preferences (Innstillinger) eller Properties (Egenskaper). (Du må kanskje klikke én eller flere av disse knappene, avhengig av hvilket program du bruker.)

Fra Start-menyen

Windows Vista:
Klikk på startknappen, velg Control Panel (Kontrollpanel), og velg deretter Printer (Skriver) fra kategorien Hardware and Sound (Maskinvare og lyd). (Hvis Control Panel (Kontrollpanelet) er i Classic View (Klassisk visning) klikker du på Printers (Skrivere).)
Windows XP:
Klikk på Start, Control Panel (Kontrollpanel), og så Printers and Faxes (Skrivere og telefakser). (Hvis Control Panel (Kontrollpanelet) er i Category View (Kategorivisning) klikker du på Printers and Other Hardware (Skrivere og annen maskinvare), og deretter på Printers and Faxes (Skrivere og telefakser).)
Windows 2000:
Klikk Start, velg Settings (Innstillinger), og klikk deretter Printers (Skrivere).
Windows Vista:
Velg skriveren, og klikk deretter Select printing preferences (Velg utskriftsinnstillinger).
Windows XP og 2000:
Velg skriver og trykk deretter på Printing Preferences (Utskriftsinnstillinger) under File (Fil)-menyen.

Fra snarveisikonet på oppgavelinjen

Høyreklikk skriverikonet på oppgavelinjen, og velg deretter Printer Settings (Skriverinnstillinger).
Hvis du vil legge til et snarveisikon på oppgavelinjen i Windows, går du først til Printer Driver (Skriverdriver) i Start-menyen, som beskrevet ovenfor. Deretter klikker du Utility (Verktøy)-knappen, og deretter Monitoring Preferences (Overvåke instillinger)-knappen. I vinduet for Monitoring Preferences (Overvåke innstillinger) skal du huke av for Select Shortcut Icon (Velg snarveisikon).

Finne informasjon via den elektroniske hjelpen

Du kan få tilgang til den elektroniske hjelpen for elementer i skriverdriveren fra programmet du bruker, eller fra Start-menyen i Windows.
Se Få tilgang til Printer Driver (Skriverdriver) for Windows
Prøv én av fremgangsmåtene nedenfor i skriverdrivervinduet.
Høyreklikk elementet, og klikk deretter Help (Hjelp).
Klikk på -knappen øverst til høyre i vinduet, klikk deretter på elementet (kun for Windows XP og 2000).

Få tilgang til skriverdriveren for Mac OS X

Tabellen nedenfor beskriver hvordan du får tilgang til dialogboksene for skriverdriveren.
Dialogboks
Tilgang
Page Setup (Sideoppsett)
Klikk Page Setup (Sideoppsett) i menyen File (Fil) i programmet.
Merknad for OS X 10.5:
Avehngig av programmet ditt, vil Page Setup (Sideoppsett)-menyen kanskje ikke vises i File (Fil)-menyen.
Print (Skriv ut)
Klikk Print (Skriv ut) i menyen File (Fil) i programmet.
EPSON Printer Utility3
Du kan oppnå tilgang til denne programvaren på følgende tre måter:
Dobbeltklikk ikonet EPSON Printer Utility3 i mappen Applications (Programmer) i Macintosh HD. Velg skriver i Printer List (Skriverliste), og klikk deretter OK.
Klikk på Print (Skriv ut) fra programmets File menu (Fil-meny). Velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) i Print (Skriv ut)-vinduet som vises, og klikk på Utility (Verktøy)-ikonet. Dette Utility (Verktøy)-ikonet vises ikke når skriveren deles.
Kun for OS X 10.3 og 10.4
Åpne mappen Applications (Programmer) på harddisken, og åpne deretter mappen Utilities (Verktøy), og dobbeltklikk ikonet Print Center (Utskriftssenter) eller Printer Setup Utility (Oppsett av skriververktøy)-ikonet. Velg riktig skriver i listen, og klikk deretter knappen Configure (Konfigurer) eller Utility (Verktøy).

Finne informasjon via den elektroniske hjelpen

Klikk på Help (Hjelp)-knappen når elementer som Print Settings (Utskriftsinnstillinger) eller Color Management (Fargebehandling) er valgt i Print (Skriv ut)-dialogboksen.