Skriveren skriver ikke ut

Alle lamper er slukket

Trykk på  på-knappen for å forsikre deg om at skriveren er skrudd på.
Slå av skriveren, og kontroller at strømledningen er satt skikkelig inn i stikkontakten.
Kontroller at strømuttaket du bruker, virker, og at det ikke styres av en veggbryter eller et tidsur.

Lampen ble tent, og slukket deretter

Skriverens spenningsstyrke er ikke den samme som spenningen i stikkontakten. Slå av skriveren, og trekk ut støpselet omgående. Kontroller hva som står på etiketten bak på skriveren.
Forsiktig:
Hvis spenningsangivelsene ikke stemmer overens, MÅ DU IKKE SETTE INN STØPSELET TIL SKRIVEREN IGJEN. Kontakt forhandleren.

Kun strømlampen lyser

Hvis På-bryteren trykkes ned for lett, kan det tenkes at skriveren ikke slår seg på, selv om på-lampen blinker en liten stund. Trykk knappen bestemt på plass.
Slå av skriveren og datamaskinen. Pass på at skriverens grensesnittkabel er plugget inn.
Hvis du bruker USB-grensesnittet, må du kontrollere at kabelen overholder USB 1.1- eller 2.0-standard.
Skru av skriveren og datamaskinen, koble fra skriverens brukersnittkabel, og skriv ut en funksjonskontrollside.
Se Kjøre en skriverfunksjonskontroll

Hvis kontrollarket skrives riktig ut, må du kontrollere at skriverdriveren og programmet du bruker, er riktig installert.
Hvis du prøver å skrive ut et stort bilde, kan det hende at datamaskinen ikke har nok minne. Prøv å redusere oppløsningen på bildet, eller skriv ut bildet i en mindre størrelse. Det kan være du må installere mer minne i datamaskinen.
Avinstaller skriverdriveren, og installer den deretter på nytt.
Se Avinstallere Printer Software (Skriverprogramvare)

Blekklampen blinker eller lyser etter at patronen er skiftet

Kontroller at blekkpatronholderen står ved posisjonen for utskifting av blekkpatron.
Merknad:
Hvis blekkpatronholderen er i posisjon lengst til høyre trykker du på  blekknappen for å flytte den til posisjon for blekkpatronutskiftning.
Ta ut og sett inn blekkpatronen, og deretter fortsetter du installasjonen av blekkpatronen.