Avinstallere Printer Software (Skriverprogramvare)

Avinstallere skriverdriveren

Det kan være du må avinstallere skriverdriveren hvis du:
Oppgrader datamaskinens operativsystem
Oppdater skriverdriveren din med en nyere versjon, bortsett fra når oppdateringen skjer gjennom skriverdriverens oppdateringsfunksjon. Funksjonen avinstallerer eldre versjoner automatisk.
Har problemer med skriverdriveren.
Hvis du oppgraderer operativsystemet eller oppdaterer skriverdriverversjonen, må du huske på å avinstallere gjeldende skriverdriver før du oppgraderer eller installerer den nye driveren. Hvis ikke du gjør det, vil ikke oppdateringen av driveren fungere.

For Windows

Merknad:
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows Vista, trenger du en administratorkonto og passordet hvis du logger på som standardbruker.
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows XP, må du logge på med en datamaskinadministratorkonto.
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows 2000, må du logge på som bruker med administrative rettigheter (som hører til gruppen Administratorer).
Slå av skriveren, og trekk ut grensesnittkabelen.
Windows Vista:
Klikk på startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Windows XP:
Klikk Start, og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Windows 2000:
Klikk Start, velg Settings (Innstillinger) og deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Windows Vista:
Klikk Uninstall a program (Avinstaller et program) i kategorien Programs (Programmer), og velg deretter EPSON Printer Software fra listen.
Windows XP og 2000:
Dobbeltklikk på Add/Remove Programs (Legg til/fjern programmer)-ikonet og velg EPSON Printer Software fra listen.
Windows Vista:
Klikk på Uninstall/Change (Avinstaller/endre).
Windows XP og 2000:
Klikk på Change/Remove (Endre/fjern).
Velg ikonet for skriveren, og klikk OK.
Klikk OK for å avinstallere skriverdriveren.

For Mac OS X

Avslutt alle programmer som kjører.
Sett CD-ROM-en til EPSON-skriverprogramvare inn i din Macintosh.
Dobbeltklikk på Mac OS X-ikonet i Epson-mappen. CD-ens installasjonsbilde vises. Klikk på Custom Install (Egendefinert installasjon).
Velg Printer Driver (Skriverdriver).
Merknad:
Hvis autorisasjonsdialogboksen vises, angir du passordet eller passordfrasen, og klikker deretter OK.
Les lisensavtalen for programvaren, og klikk Accept (Godta).
Velg Uninstall (Avinstaller) fra menyen øverst til venstre, og klikk på Uninstall (Avinstaller).
Avinstaller skriverdriveren ved å følge instruksjonene på skjermen.
Merknad:
Hvis navnet til skriveren fortsatt er i Print Center (Utskriftssenter) eller Printer Setup Utility (Installasjon av skriververktøy), merker du navnet i skriverlisten og klikker Delete (Slett).

Avinstallere Brukverhåndboken

For Windows

Merknad:
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows Vista, trenger du en administratorkonto og passordet hvis du logger på som standardbruker.
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows XP, må du logge på med en datamaskinadministratorkonto.
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows 2000, må du logge på som bruker med administrative rettigheter (som hører til gruppen Administratorer).
Slå av skriveren, og trekk ut grensesnittkabelen.
Windows Vista:
Klikk på startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Windows XP:
Klikk Start, og velg deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Windows 2000:
Klikk Start, velg Settings (Innstillinger) og deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Windows Vista:
Klikk på Uninstall a program (Avinstaller et program) fra kategorien Programs (Programmer).
Windows XP og 2000:
Dobbeltklikk på ikonet til Add or Remove Programs (Legg til eller fjern programmer).
Velg denne skriverens Håndbok fra listen.
Windows Vista:
Klikk på Uninstall/Change (Avinstaller/endre).
Windows XP og 2000:
Klikk på Change/Remove (Endre/fjern).
Velg OK.

For Mac OS X

Avslutt alle programmer som kjører.
Sett CD-ROM-en til EPSON-skriverprogramvare inn i din Macintosh.
Dobbeltklikk på Mac OS X-ikonet i Epson-mappen. CD-ens installasjonsbilde vises. Klikk på Custom Install (Egendefinert installasjon).
Velg Brukerhåndbok.
Velg Uninstall (Avinstaller) fra menyen øverst til venstre, og klikk på Uninstall (Avinstaller).
Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Brukerhåndboken.

Avinstallere andre Epson-programmer

Du kan avinstallere programmer du ikke har bruk for. Følg trinnene nedenfor.

For Windows

Merknad:
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows Vista, trenger du en administratorkonto og passordet hvis du logger på som standardbruker.
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows XP, må du logge på med en datamaskinadministratorkonto. Du kan ikke avinstallere programmer hvis du logger på som bruker med begrenset konto.
Hvis du skal avinstallere programmer i Windows 2000, må du logge på som bruker med administrative rettigheter (som hører til gruppen Administratorer).
Windows Vista:
Klikk på startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Windows XP:
Klikk Start, og velg deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Windows 2000:
Klikk Start, velg Settings (Innstillinger) og deretter Control Panel (Kontrollpanel).
Windows Vista:
Klikk på Uninstall a program (Avinstaller et program) fra kategorien Programs (Programmer).
Windows XP og 2000:
Dobbeltklikk på ikonet til Add or Remove Programs (Legg til eller fjern programmer).
Velg programvaren du vil avinstallere, fra listen over programmer.
Windows Vista:
Klikk på Uninstall/Change (Avinstaller/endre).
Windows XP og 2000:
Klikk på Change/Remove (Endre/fjern).
Når meldingen om bekreftelse vises, klikker du Yes (Ja).
Følg instruksjonene på skjermen.

For Mac OS X

Merknad:
Hvis du skal avinstallere programmer, må du logge på med en datamaskinadministratorkonto. Du kan ikke avinstallere programmer hvis du logger på som bruker med begrenset konto.
Avhengig av programmet, kan det være at installeringsprogrammet er skilt fra avinstalleringsprogrammet.
Avslutt alle programmer som kjører.
Sett CD-ROM-en til EPSON-skriverprogramvare inn i din Macintosh.
Dobbeltklikk på Mac OS X-ikonet i Epson-mappen. CD-ens installasjonsbilde vises. Klikk på Custom Install (Egendefinert installasjon).
Velg programmet du vil avinstallere.
Hvis lisensavtalen for programvaren vises, leser du den, og klikker Accept (Godta).
Velg Uninstall (Avinstaller) fra menyen øverst til venstre, og klikk på Uninstall (Avinstaller).
Følg instruksjonene på skjermen når du skal avinstallere programmet.
Merknad:
Hvis du ikke kan velge Uninstall (Avinstaller) i trinn 6, dobbeltklikker du mappen Applications (Programmer) i Mac OS X, merker programmet du vil avinstallere, og deretter drar du det til ikonet Trash (Papirkurv).