Justering av skrivehodet

Hvis du merker at de loddrette linjene, eller de vannrette inndelingene er feiljustert kan du løse dette problemet ved å bruke Print Head Alignment (Justering av skriverhode) sverktøyet i skriverdriveren din.
Se den aktuelle delen nedenfor.
Merknad:
Ikke trykk på  papirknappen for å avbryte utskrift mens prøvemønsteret skrives ut med Print Head Alignment (Justering av skriverhode)-verktøyet.
Forsikre deg om at du har klart et A4/ eller større papir. For denne typen papir anbefales Epson Premium Glossy Photo Paper (Epson eksklusivt, glanset fotopapir), Epson Enhanced Matte Paper (Epson forbedret matt papir) eller Epson Photo Quality Ink Jet Paper (Epson fotokvalitet blekkpapir).

Bruke Print Head Alignment (Justering av skriverhode) sverktøyet for Windows

Følg trinnene nedenfor for å justere skriverhodet ved bruk av Print Head Alignment (Justering av skriverhode)-verktøyet.
Pass på at det ikke lyser noen feilmeldingslamper, at utgangsskuffen er åpen, men hold frontdekslet lukket.
Forsikre deg om at EPSON spesialark i A4-papirstørrelse eller større papir, er lagt i skriveren.
Høyreklikk skriverikonet på oppgavelinjen, og velg deretter Print Head Alignment (Justering av skriverhode).
Hvis skriverikonet ikke vises, kan du se i avsnittet nedenfor om hvordan du legger til ikonet.
Juster skriverhodet etter instruksjonene som vises på skjermen.

Bruke Print Head Alignment (Justering av skriverhode) sverktøyet for Mac OS X

Følg trinnene nedenfor for å justere skriverhodet ved bruk av Print Head Alignment (Justering av skriverhode)-verktøyet.
Pass på at det ikke lyser noen feilmeldingslamper, at utgangsskuffen er åpen, men hold frontdekslet lukket.
Pass på at det er lagt papir i A4-størrelse i arkmateren.
Gå inn i dialogboksen til EPSON Printer Utility3.
Klikk på Print Head Alignment (Justering av skriverhode)-knappen i dialogboksen Utility (Verktøy).
Juster skriverhodet etter instruksjonene som vises på skjermen.