Skrive ut på tykt papir

Du kan skrive ut høykvalitetsbilder og dokumenter på tykt papir.

Legge i tykt papir

Se avsnittet nedenfor for å legge i tykt papir.

Skriverinnstillinger for Windows

Åpne filen du vil skrive ut.
Åpne skriverinnstillingene.
Klikk Main (Hoved)-knappen, velg passende Media Type (Medietype)-innstilling og velg deretter de kvaliteter du foretrekker for Color (Farge), Print Quality (Utskriftskvalitet) og Mode (Modus).
Merknad:
Tilgjengeligheten til innstillingsemner kan variere avhengig av hvilke innstillinger du velger.
Velg Manual - Front (Manuell - foran) som Source (Kilde)-innstilling.
Merknad:
Kantløs utskrift er ikke tilgjengelig når Manual - Front (Manuell - foran) er valgt.
Velg passende Size (Størrelse)-innstilling.
Klikk Page Layout (Sidelayout)-knappen, velg Portrait (Stående) (høy) eller Landscape (Landskap) (bred) for å forandre retningen på utskriften, foreta andre nødvendige innstillinger og starte utskrift.

Skriverinnstillinger for Mac OS X 10.5

Åpne filen du vil skrive ut.
Gå inn i dialogboksen Print (Skriv ut).
Klikk knappen for å utvide denne dialgboksen. Velg skriveren du bruker som Printer (Skriver)-innstilling.
Velg den passende Paper Size (Papirstørrelse)-innstilling med Manual - Front (Manuell - foran) i parantes.
Merknad:
Avhengig av programmet, kan du muligens ikke velge noen emner i denne dialogboksen. I så tilfelle klikker du Page Setup (Sideoppsett) i File (Fil)-menyen til programmet ditt og velger de passende innstillingene.
Velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) fra poppopp-menyen.
Velg passende Media Type (Medietype), Color (Farge) og andre innstillinger, og begynn utskrift. Se den elektroniske hjelpen for detaljer rundt Print (Utskrift)-innstillinger.

Skriverinnstillinger for Mac OS 10.3 eller 10.4

Åpne filen du vil skrive ut.
Gå inn i dialogboksen Page Setup (Sideoppsett).
Velg skriveren du bruker som Format for (Formater for)-innstilling.
Foreta den passende Paper Size (Papirstørrelse)-innstillingen, og forsikre deg om at papirstørrelsen du velger etterfølges av Manual - Front (Manuell - foran), for eksempel A3+ (Manual - Front (Manuell - foran)).
Merknad:
Kantløs utskrift er ikke tilgjengelig når Manual - Front (Manuell - foran)er valgt.
Velg passende Orientation (Retning)-innstilling.
Klikk på OK for å lukke dialogboksen Page Setup (Sideoppsett).
Gå inn i dialogboksen Print (Skriv ut).
Velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) fra poppopp-menyen.
Foreta passende Media Type (Medietype), Color (Farge), og Mode (Modus)-innstillinger. Se den elektroniske hjelpen for å få mer informasjon om Print Settings (Utskriftsinnstillinger).
Klikk på Print (Skriv ut) for å begynne å skrive ut.