Bluetooth-innstillinger

Ved behov kan du bruke skriverens LCD-skjerm til å velge innstillinger for Bluetooth trådløs kommunikasjon. Det kan hende at du må oppgi et passord for skriveren eller slå på kryptering, avhengig av innstillingene for Bluetooth-aktivert innretning.
Bruk knappene , , eller til å endre visningen på LCD-skjermen for å finne modusen du vil ha.
Velg modusen Setup (Opps.) på menyen Home.
Velg modusen Bluetooth Settings (Bluetooth-innst.).
Merknad:
Hvis Bluetooth-innstillingene på LCD-skjermen ikke er tilgjengelige, kan det hende at adapteren ikke er riktig tilkoblet. Trekk ut adapteren fra skriveren, og koble den til på nytt.
Se Tilkobling og frakobling av Bluetooth Photo Print Adapter
Angi innstillingene.
Endre innstillingene for hvert element. Se på tabellen nedenfor hvis du vil vite mer om Bluetooth-innstillingene.
Innstilling
Valg
Beskrivelse
Set BT PIN Code (Angi BT PIN-kode)
Et firesifret nummer
(Standard = 0000)
Denne innstillingen gjør at du kan stille inn firesifret kode som må angis i en innretning før utskrift hvis Pairing (Parer) er valgt som BT Mode (BT-modus) eller hvis BT Encryption (BT-kryptering) er On (På). Avhengig av innstillingene du foretok på den Bluetooth-aktiverte innretningen, kan det hende at du må henvise til koden som er stilt inn i skriveren og legge den inn i din innretning, selv om skriveren ikke krever kryptering.
Set BT Printer ID (Angi BT skriver-ID)
Nummer for skrivernavn
(Standard = 1)
Hvis flere skrivere som er aktivert med Bluetooth er i samme kommunikasjonsområde, skill dem fra hverandre ved å tildele hver av dem et tall fra 0 til 9.
Du må slå skriveren av og deretter på igjen for at Set BT Printer ID (Angi BT skriver-ID) skal bli gjeldende.
BT Mode (BT-modus)
Discoverable (Detekterbar)
Denne modusen gjør det mulig for Bluetooth-aktiverte innretninger å detektere skriveren og skrive ut.
Not Discoverable (Ikke detekterbar)
Denne modusen forhindrer at ukjente innretninger detekterer skriveren.
For å skrive ut i denne modusen, søk første etter skriveren, og lagre skriverens navn i modusen Discoverable (Detekterbar). Etter at innretningen har detektert skriveren i modusen Discoverable (Detekterbar) én gang, vil den deretter være i stand til å kommunisere med og skrive ut fra den i denne modusen.
Pairing (Parer)
Denne modusen krever at den firesifrede koden kan oppgis i en innretning før den kan kommunisere med og skrive ut fra skriveren.
BT Encryption (BT-kryptering)
On (På)/Off (Av)
(Standard = Off (Av))
Velg On (På) for å kryptere kommunikasjonen. Kryptering krever at den firesifrede koden kan oppgis i en innretning før den kan kommunisere med og skrive ut fra skriveren.
BT Device Address (BT-enhetsadresse)
Stilt inn ved fabrikken
(Eksempel) 11-11-11-11-11-11
Viser unik Bluetooth Device Address (Bluetooth-enhetsadresse) for skriveren.