Tilkobling og frakobling av Bluetooth Photo Print Adapter

Merknad:
Illustrasjonene i denne delen viser PX820FWD / TX820FWD / Artisan 835.

Tilkobling

Sett inn adapterkoblingen i den eksterne innretningens USB-kontakt slik som vist nedenfor.
Forsiktig!
Ikke tilkoble adapteren mens skriveren er i drift. Dette kan føre til feilfunksjon på skriveren.

Frakobling

Ta ut adapterkoblingen fra USB-kontakten til den eksterne enheten, som vist nedenfor.
Forsiktig!
Ikke fjern adapteren under kommunikasjon med en annen innretning.
Ikke frakoble adapteren mens skriveren er i drift. Dette kan føre til feilfunksjon på skriveren.