Skanne direkte til en e-post

Du kan skanne og automtisk legge skannede bildefiler ved en epostmelding med Scan to E-mail (Skann til epost)-funksjonen i kontrollpanelet.
Plasser originaldokumentet på glassplaten. Se brosjyren for instruksjoner.
Velg funksjonen Scan to E-mail (Skann til epost) i kontrollpanelet. Epson Scan starter automatisk skanning av bildet som en JPEG-fil.
Når du er ferdig å skanne, vises vinduet Send File Via E-mail (Send fil via e-post).
Velg e-postprogrammet du bruker i listen Select E-mail Application (Velg e-postprogram).
Hvis du ønsker å endre størrelsen på bildet, velger du et alternativ under Select Photo Size (Velg fotostørrelse).
Obs!
Boksen nederst i vinduet viser informasjon om bildefilen(e) du legger ved i e-posten.
Velg OK. E-postprogrammet er åpnet og eventuelle skannede bilder du valgte, er lagt ved i en ny e-postmelding. Se i hjelpen for e-postprogrammet ditt hvis du trenger instruksjoner for hvordan du sender e-postmeldingen.