Problemer med skanneren

Skanneren slås ikke på

Kontroller at skannerens vekselstrømsadapter er skikkelig koblet til skanneren og en fungerende stikkontakt.
Kontroller at stikkontakten fungerer. Du kan om nødvendig teste uttaket ved å koble til en annen elektrisk enhet og slå den på.

Du kan ikke starte Epson Scan

Vent til statuslampen lyser grønt, noe som angir at skanneren er klar til å skanne.
Pass på at skanneren er slått på.
Slå av datamaskinen og skanneren, og sjekk deretter kabeltilkoblingen mellom dem for å sjekke at den er korrekt satt i.
Bruk USB-kabelen som ble levert sammen med skanneren.
Obs!
I noen områder leveres ikke USB-kabelen sammen med skanneren.
Koble skanneren direkte til datamaskinens USB-port, eller via bare én USB-hub. Skanneren fungerer kanskje ikke slik den skal, når den er koblet til datamaskinen via mer enn én USB-hub.
Kontroller at datamaskinen din støtter USB.
Hvis du bruker et TWAIN-kompatibelt program, som f.eks. Adobe Photoshop Elements, kontroller at den riktige skanneren er valgt som skanner eller kildeinnstilling.
Hvis du har oppgradert operativsystemet på datamaskinen din, må du installere Epson Scan på nytt. Avinstaller Epson Scan som beskrevet i Avinstallere skannerprogramvaren, og installer det igjen som beskrevet på arket Start Her.
Kun for Windows:
Kontroller at skannerens navn vises under Imaging device (Bildeenhet) uten et (?) eller et utropstegn (!) i vinduet Device Manager (Enhetsbehandling). Hvis skannerens navn vises med ett av disse tegnene eller som en Unknown (Ukjent) enhet, må du avinstallere Epson Scan som beskrevet i Avinstallere skannerprogramvaren, og deretter reinstallere som beskrevet på arket Start Her.

Skanneren du vil bruke virker ikke hvis mer enn én skanner er tilkoblet PC-en.

Koble bare til skanneren du vil bruke, og forsøk deretter å skanne på nytt.

Skannerfunksjonen i kontrollpanelet virker ikke

Påse at Epson Scan og Epson Event Manager er korrekt installert.
Se om du har tildelt et program til skannerfunksjonen på kontrollpanelet. Se Tilordne et program til en skannerknapp for instruksjoner.
Mac OS X: Kontroller at du er logget på som brukeren som installerte skannerprogramvaren. Andre brukere må først starte Epson Scanner Monitor i mappen Applications (Programmer) og deretter velge skannerfunksjonen på kontrollpanelet for å skanne.