Avinstallere skannerprogramvaren

Du må kanskje avinstallere og deretter gjeninstallere skannerprogramvaren for å løse enkelte problemer, eller hvis du oppgraderer operativsystemet.

Avinstallere Epson Scan

Følg instruksjonene i delen for operativsystemet for å avinstallereEpson Scan.

Avinstallere Epson Scan for Windows

Obs!
For Windows 7 og Vista trenger du en administratorkonto og passord hvis du logger på som vanlig bruker.
For Windows XP må du logge på som Computer Administrator (Administrator).
Slå av skanneren.
Koble skannerens grensesnittkabel fra datamaskinen.
Gjør ett av følgende.
Windows 7 og Vista: Klikk startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Windows XP: Klikk Start og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Gjør ett av følgende.
Windows 7 og Vista: Klikk Uninstall a program (Avinstaller et program) fra kategorien Programs (Programmer).
Windows XP: Dobbelklikk ikonet Add or Remove Programs (Legg til eller fjern programmer).
Velg EPSON Scan fra listen.
Gjør ett av følgende.
Windows 7: Klikk Uninstall/Change (Avinstaller/endre).
Windows Vista: Klikk Uninstall/Change (Avinstaller/endre), klikk deretter Continue (Fortsett) i vinduet User Account Control (Brukerkontokontroll).
Windows XP: Klikk Change/Remove (Endre/fjern).
Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Epson Scan.
I enkelte tilfeller kan det komme frem en melding som ber deg om å starte datamaskinen på nytt. Hvis dette skjer, må du kontrollere at det er merket av for I want to restart my computer now (Jeg vil starte datamaskinen på nytt nå), og deretter klikker du Finish (Fullfør).

Avinstallere Epson Scan for Mac OS X

Obs!
For å avinstallere programmene må du logge på med en administrator-konto. Du kan ikke avinstallere programmer hvis du logger på som en bruker med begrenset tilgang.
Avslutt alle programmer som kjører.
Sett inn CDen med skannerprogramvaren i Macintosh-maskinen.
Dobbelklikk ikonet Install Navi i mappen Epson.
Klikk Software list (Programvareliste) og dobbeltklikk deretter driveren til skanneren din.
Les og godkjenn betingelsene i lisensavtalen.
Velg Uninstall (Avinstaller) på menyen øverst til venstre, og klikk knappen Uninstall (Avinstaller).
Avinstaller skannerdriveren ved å følge anvisningene på skjermen.

Avinstallere Brukerhåndboken

Hvis du vil avinstallere den elektroniske Brukerhåndboken, følg trinnene her for ditt operativsystem.

Avinstallere den elektroniske Brukerhåndboken for Windows

Obs!
For Windows 7 og Vista trenger du en administratorkonto og passord hvis du logger på som vanlig bruker.
For Windows XP må du logge på som Computer Administrator (Administrator).
Slå av skanneren.
Koble skannerens grensesnittkabel fra datamaskinen.
Gjør ett av følgende.
Windows 7 og Vista: Klikk startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Windows XP: Klikk Start og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Gjør ett av følgende.
Windows 7 og Vista: Klikk Uninstall a program (Avinstaller et program) fra kategorien Programs (Programmer).
Windows XP: Dobbelklikk ikonet Add or Remove Programs (Legg til eller fjern programmer).
Velg skannerens Håndbok fra listen.
Gjør ett av følgende.
Windows 7: Klikk Uninstall/Change (Avinstaller/endre).
Windows Vista: Klikk Uninstall/Change (Avinstaller/endre), klikk deretter Continue (Fortsett) i vinduet User Account Control (Brukerkontokontroll).
Windows XP: Klikk Change/Remove (Endre/fjern).
Når bekreftelsesvinduet vises, klikker du Yes (Ja).
Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Brukerhåndboken.

Avinstallere den elektroniske Brukerhåndboken for Mac OS X

Obs!
For å avinstallere programmene må du logge på med en administrator-konto. Du kan ikke avinstallere programmer hvis du logger på som en bruker med begrenset tilgang.
Avslutt alle programmer som kjører.
Sett inn CDen med skannerprogramvaren i Macintosh-maskinen.
Dobbelklikk ikonet Install Navi i mappen Epson.
Klikk Software list (Programvareliste) og dobbeltklikk deretter Brukerhåndbok.
Velg Uninstall (Avinstaller).
Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Brukerhåndboken.

Avinstallere andre Epson-programmer

Følg disse trinnene for å avinstallere programmene du ikke trenger.

For Windows

Obs!
For Windows 7 og Vista trenger du en administratorkonto og passord hvis du logger på som vanlig bruker.
For Windows XP må du logge på som Computer Administrator (Administrator).
Gjør ett av følgende.
Windows 7 og Vista: Klikk startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Windows XP: Klikk Start og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Gjør ett av følgende.
Windows 7 og Vista: Klikk Uninstall a program (Avinstaller et program) fra kategorien Programs (Programmer).
Windows XP: Dobbelklikk ikonet Add or Remove Programs (Legg til eller fjern programmer).
Velg programmet du ønsker å avinstallere fra listen.
Gjør ett av følgende.
Windows 7: Klikk Uninstall/Change (Avinstaller/endre).
Windows Vista: Klikk Uninstall/Change (Avinstaller/endre), klikk deretter Continue (Fortsett) i vinduet User Account Control (Brukerkontokontroll).
Windows XP: Klikk Change/Remove (Endre/fjern).
Når bekreftelsesvinduet vises, klikker du Yes (Ja).
Avinstaller programmet ved å følge anvisningene på skjermen.

For Mac OS X

Obs!
For å avinstallere programmer må du logge på som Computer Administrator (datamaskinadministrator). Du kan ikke avinstallere programmer hvis du logger på som en bruker med begrenset konto.
Avhengig av programmet kan installeringsfilen være separert fra avinstalleringsfilen.
Avslutt alle programmer som kjører.
Sett inn CD-en med skannerprogramvaren i Macintosh-maskinen.
Dobbelklikk ikonet Install Navi i mappen Epson.
Klikk Software list (Programvareliste) og dobbeltklikk deretter programmet du vil avinstallere.
Les og godkjenn betingelsene i lisensavtalen.
Velg Uninstall (Avinstaller) på menyen øverst til venstre, og klikk knappen Uninstall (Avinstaller).
Obs!
Hvis du ikke kan velge Uninstall (Avinstaller), dobbelklikk på mappen Applications (Programmer) fra Mac OS X-harddisken, velg programmet du vil avinstallere, og dra det til ikonet Trash (Papirkurv).
Avinstaller programmet ved å følge anvisningene på skjermen.