Problemer knyttet til operativsystemet

Mac OS X

Skriveren kommer ikke opp i Legg til skriver

Er skriverdriveren installert?
Installer skriverdriveren. Vil du vite mer om installering av programvare, kan du se Få tilgang til skriveren fra en annen datamaskin.
Er nettverksinnstillingene konfigurert på datamaskinen?
Innstillingene varierer i henhold til protokollen. Prøv følgende:
EPSON TCP/IP: Åpne System Preferences (Systemvalg), Network (Nettverk) og TCP/IP (Mac OS X 10.3), eller åpne System Preferences (Systemvalg), Network (Nettverk), Advanced (Avansert) og deretter TCP/IP (Mac OS X 10.5), og kontroller om adressene er angitt eller om riktig IP-adresse, som er en annen enn standardinnstillingen, som er angitt i skriverens nettverksgrensesnitt. Se Bekrefte nettverksinnstillingene med datamaskinen.
Rendezvous (Mac OS X 10.3) og Bonjour (Mac OS X 10.4 eller nyere): Åpne Device Properties, TCP/IP og Bonjour i EpsonNet Config, og kontroller om det er merket av for Use Bonjour (Bruk Bonjour).